Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 183
Hotels.comUSD 182
PricelineUSD 192
TravelocityUSD 182
Orbitz.comUSD 182
Agoda.comUSD 193
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (302)
Filtrer anmeldelser
302 resultater
Vurdering fra reisende
148
107
30
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
148
107
30
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 302 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2021

Hyggelige folk allerede ved innsjekkingen. Flott rom, rent og ryddig og ganske så nytt. Men det som kanskje tar kaka er den bugnende buffeten til frokost. Der manglet absolutt ingen ting. Eneste lille haken var at hotellet kunne vært bedre skiltet i Søndre gate spm man vel vanligvis kommer kjørende i.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Thordani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Jeg hadde gitt beskjed om at jeg ankom hotellet med min sønn men tror jeg fikk utdelt noe av det minste hotellrommet ever ! Neste dette til resepsjonisten i forbifarten og ble tilbudt et større rom allerede neste dag ! Veldig fornøyd med det !! Super service! Har vært der tidligere også og kommer garantert igjen ! Nydelig frokost

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anka B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

Jeg glemte mac’en min på hotellrommet, og oppdaget det ikke før jeg satt i møte et godt stykke syd for byen. Ringte hotellet og de fant maskinen. Ikke bare fant de den; en av de ansatte kjørte til kontoret mitt og leverte den! Uten ekstra betaling, sa faktisk nei takk.
Ypperlig service, tusen takk!

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, BerntA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2021 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste. Et fargerikt hotell med veldig hyggelig betjening, gode senger og en fantastisk frokost! Vi kommer tilbake! Sentral og god beliggenhet, stille likevel. Skvatt litt først av alle fargene overalt, men det gjør jo at du glemmer at du er på hotell og føler deg mer hjemme.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tone G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mai 2021

Kom sent (22:30), ble likevel ønsket velkommen av veldig hyggelig personell i resepsjonen som informerte om alle nødvendige ting før vi gikk til rommet. Store flotte moderne rom, rent og pent. Kaffemaskin på rommet er luksus. Gode senger og stort flott bad.
Frokosten var svært god.

Dato for oppholdet: april 2021
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, GoPlaces790818
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser