Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et selvfølgelig stoppested når man er i Trondheim”
Anmeldelse av Moulangerie

Moulangerie
Vurdert som nr. 125 av 309 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2022

Hver gang jeg er i Trondheim må jeg innom Moulangerie - de har helt utrolig gode croissanter med stor variasjon av smak. Har bare erfaring med take away, men lokalet ser også trivelig ut så kunne godt tatt en kaffe der også. Take away fungerer i alle fall kjempefint og noen av min og samboers absolutte favoritter er vaniljefyll, bringebær, sjokolade og de salte med ost og skinke. Anbefales!

Dato for besøk: august 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, juliewilhelmine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 8 anmeldelser

Anmeldt 10. juni 2022

Et variert utvalg av croissanter: både grove, fine, med sjokolade- eller jordbærfyll, med brie + syltetøy, ost og skinke, kylling etc. Croissantene er store, luftige og med deilig smak av meierismør. Selve lokalet er trivelig, til tross for at bordene står ganske tett. Kan også anbefale kaffen de serverer. Fint sted for å nyte fransk bakst, og spesielt på solfylte dager.

Dato for besøk: juni 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mai 2021 via mobile enheter

Fantastiske bakverk. Passer til både små og store smaksløker :)
Alt fra tradisjonelle croissanter til de som er fylt med vidunderlige smaker.

Av de 4 forskjellige vi kjøpte så "vant" sjokolade og vaniljekrem varianten.
Der fant vi en perfekt vaniljekrem og en nydelig balansert sjokoladesmak. Kombinasjonen jeg har savnet i skoleboller, der enten kremen er for tam, eller sjokoladen for mørk.

Blir flere besøk!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 652_ysteini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. januar 2021

Magisk håndverk i fantastisk deilige croissanter 😍 likte spesielt den med bringebær og salt karamell! kommer tilbake!

Dato for besøk: desember 2020
Takk, Ingrid K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Moulangerie, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Moulangerie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.