“Takk for magisk lunsj ”
Anmeldelse av Rive Gauche

Rive Gauche
Vurdert som nr. 34 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Magisk lunsj, koselig sted med fransk meny. Høy kompetanse og engasjert hyggelig vertskap. Takk! Spiste blåskjell og testet dessertmenyen. Alt hadde høy klasse.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Martin G

Anmeldt 21. mai 2023

Ypperlig fransk lunsj hva gjerder mat, vin, atmosfære og service. Spiste tre retter. Hvert hver en krone.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Merete I
Anmeldt 7. mai 2023

To par hadde en super middag, for to av oss det beste vi har spist på mange år.
Hyggelig lokaler og god service.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, JessieNorway
Anmeldt 28. april 2023 via mobile enheter

Vi besøkte Rive Gauche en fredagskveld for å ta et glass vin og kanskje noe snacks. Vi endte opp med å spise det beste ostefatet vi har hatt, sammen med deilige oliven og mandler. Vi fikk også fantastiske tips når det kom til vin. Kelneren vår Natalie gjorde virkelig kvelden vår komplett!! Vi kommer tilbake <3<3<3

Dato for besøk: april 2023
Takk, elinef297
Anmeldt 13. februar 2023

Suveren sjøkreps, nydelig piggvar, deilig vin og dessert. Kunnskapsrik kelner. Fine lokaler. Et lite minus for litt knapt med tilbehør til hovedrett og litt dyrt.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Toa71

Reisende som så på Rive Gauche, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Rive Gauche? Del dine erfaringer!