“Helt fullkomment”
Anmeldelse av Rive Gauche

Rive Gauche
Vurdert som nr. 32 av 406 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 28. november 2023

En fullkommen opplevelse med forrett, hovedrett, dessert, drikke og service!
Nydelig sammensatt forrett, balansert med smaker helt perfekt,hovedrett det samme, uten unødvendig jåleri. Begge retter ga et ønske om mer. God dessert.Fint satt sammen med drikke til.

Dato for besøk: november 2023
Takk, John-Are F

Anmeldt 23. oktober 2023

Etter litt venting fikk vi bestilt. Hovedretten, entrecote, var tynn og fettrik . Beskjedent anrettet og hadde lite med fransk eleganse å gjøre. Andbrystet var OK og smakte bra, men igjen lite raffinert. Hovednedturen kom med vinen. Da siste slurk av rødvinen ble tatt satt jeg igjen med en maur i munnen. Kelneren sa "au da" og syntes det var leit...det var reaksjonen fra kelneren. Vi betalte alt, og ble ikke lagt merke til da vi gikk. En dårlig opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Jens Arve H
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant på vakre Bakklandet i Trondheim. Nydelig mat, god stemning og fantastisk service. Også veldig hyggelig å bare stikke innom for er glass vin eller bobler. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Rigmor73
Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Magisk lunsj, koselig sted med fransk meny. Høy kompetanse og engasjert hyggelig vertskap. Takk! Spiste blåskjell og testet dessertmenyen. Alt hadde høy klasse.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Martin G
Anmeldt 21. mai 2023

Ypperlig fransk lunsj hva gjerder mat, vin, atmosfære og service. Spiste tre retter. Hvert hver en krone.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Merete I

Reisende som så på Rive Gauche, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Rive Gauche? Del dine erfaringer!