Byens beste spa!

Garantert byens beste spa! Rolig og avslappende atmosfære med både badstue og dampstue. Man blir... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Lena Mathilde G
Vil anbefale Trondheim Spa for alle som som ønsker det lille ekstra rundt en masajetime

Utenfor er gratis parkering. På vei inn vart man møtt med åpne dører og god duft. Ved skranken... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Mobile29854114762

Anmeldt 19. februar 2024

Flott service, flinke massører, velstelt og renslig. Vi dro som par og koste oss med steam, badstu og massasje. Kan virkelig anbefales!

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Ingalill B
trondheimspa, Daglig leder på Trondheim Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2024

Takk for din tilbakemelding! Vi gleder oss til å se dere igjen!

Anmeldt 13. februar 2024

Veldig fin atmosfære. Rent og fint, hyggelig betjening. Kan anbefales, kommer garantert tilbake. Får mye for pengene.

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Merethe R

Anmeldt 1. januar 2024

Ett virkelig deilig spasted.Rent,pent,veldig delikat.Flinke spaterapauter,ett herlig fellesområde,med solsenger,kaffe,te,farris,snacks.En plass for kropp og sjel.Vi har vært her flere ganger,og kommer garantert tilbake.

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, Anne Marie R
trondheimspa, Owner på Trondheim Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2024

Anmeldt 23. desember 2023

Veldig bra spa til en billigere penge enn feks Britannia. Eneste lille savnet er et boblebad eller lignende som hadde satt prikken over i’en. Men ellers veldig gode massasjeterapeuter og fine lokaler. Har vært her flere ganger og kommer definitivt tilbake

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, theresekv88

Anmeldt 1. desember 2023

Fikk ikke timen jeg hadde bestilt måtte sitte å vente 1,5 time, fikk heler ikke det jeg bestilte. Bestilte massasje 80 min. Fikk bare 50 min, Ganske dårlig komunikasjon blant de som var på jobb

Dato for opplevelse: november 2023
Takk, Trine Ø

Takk for din tilbakemelding og beklager at ikke alt gikk som det skulle da du besøkte oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen slik at vi kan gi deg det rette inntrykket!