Top behandling

Magisk plass og trivelige flinke folk. God service gratis nøtter frukt drikke. Flink massør føler... les mer

Anmeldt 4 dager siden
tonje s
Byens beste spa!

Garantert byens beste spa! Rolig og avslappende atmosfære med både badstue og dampstue. Man blir... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Lena Mathilde G

Anmeldt 4 uker siden

Behagelig opplevelse. De har dyktige massører og rommene er fine og lune. Du kan bruke badstuen og steambad så lenge du ønsker før og etter behandling. De brukte gode produkter til huden under massasjen og i forbindelse med kroppsinnpakning. Varmeteppet var veldig behagelig! Vi er veldig fornøyde og kommer tilbake.

Takk, Karita H
Suphannee Preejit, Eier på Trondheim Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden

Vi takker for besøket og er takknemlige for tilbakemeldingen! Vi gleder oss til å se dere igjen!

Anmeldt 4 uker siden

Deilig avslappende atmosfære, hyggelig velkomst, fine lokaler og ikke minst flinke massører. Vi var 5 voksne som fikk behandling samtidig, forskjellige rom, men koselig å gjøre til en opplevelse sammen. Anbefales :)

Takk, Wander45081749442

Anmeldt 5 uker siden

Veldig bra plass. God massasje og behagelig atmosfære. Badstuen er ypperlig. Har vært der 3-4 ganger nå og nivået er veldig jevnt og høyt.

Takk, 900ketilh
Suphannee Preejit, Eier på Trondheim Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Takk for besøket og takk for din tilbakemelding! Vi gleder oss til å se dere igjen!

Anmeldt 11. januar 2025

Fint og rolig omgivelse! Rent. Har alt en trenger på spa. Fint å dra sammen med venner, Hyggelige ansatte. God massasje! Følte meg som født på nytt!

Takk, Indre J

Takk for besøket og takk for din tilbakemelding! Vi gleder oss til å se deg igjen!

Anmeldt 5. januar 2025 via mobile enheter

Hyggelig og avslappende atmosfære. Du føler deg velkommen og godt ivaretatt. De har mange typer behandlinger, men jeg har benyttet meg av klassisk svensk massasje som berører hele kroppen. Anbefaler deg å ta turen innom Trondheim spa, du investerer i egen helse 😊🙏🏻

Takk, anitahW684YK
Suphannee Preejit, Eier på Trondheim Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2025