“Dårlig smaksopplevelse”

Gubalari
Vurdert som nr. 143 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 159 - kr 1 063
Anmeldt 29. januar 2024

Usmakelig og tørr mat på 4/5 retter. Ikke ble vi mette heller.. Fikk ingen vinkart eller spørsmål angående dette ved ankomst. Drikke fikk vi derfor etter første rett. Mangle engasjement fra flere av servitørene. Hovmesteren var derimot svært hyggelig. Fine lokaler, men dårlig med lyddemping.

Takk, AnnaR4496
Svar fra ledelsen:Besvart 23. august 2024

Takk for besøk og din tilbakemelding. Det er gjennom tilbakemeldinger vi klarer å stadig forbedre oss. Vi setter virkelig pris på deres besøk og håper å se dere igjen ved neste anledning. Med vennlig hilsen besetningen hos Gubalari!

Anmeldt 15. januar 2024

Det får nå så være at bordene sto altfor tett, servitøren var utrent, presentasjon av maten uteble, den maten som skulle være varm var i beste fall lunken, og fisken, som skulle forestille sei, var nummeret før å gå i oppløsning, men det som var verst ved besøket, var å ikke bli tatt på alvor da jeg sa i fra om fiskens tilstand. Kokken hadde ikke hørt det før og daglig leder sa at det ikke kunne stemme fordi jeg hadde spist opp- noe jeg aldeles ikke hadde gjort. Så styr unna! Evig eies kun et dårlig rykte.

Takk, randim2015

Anmeldt 12. januar 2024 via mobile enheter

Stor nedtur. Ble satt ved bordet, som forøvrig er skvist oppå naboene, og ventet 20 minutter uten at servitøren tok kontakt (selv om hun serverte nabobordet ved flere anledninger). Høyt støynivå så hørte ikke hva partner på andre siden av bordet sa. Endte med å gå etter de 20 minuttene.

Takk, X4077RWhelene_

Anmeldt 22. desember 2023

Maten var bare skuffende. Ut ifra omtale i aviser og media forventet vi matopplevelse, noe vi ikke fikk.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Karina D

Anmeldt 18. november 2023

Maten var grei nok, men totalopplevelsen frister ikke til gjentakelse. Alt tok veldig lang tid. Hadde bestilt bord til fire, fikk ikke sette sammen to toere ved vinduet, det fikk de som kom 30 min etter oss. Var utsolgt for skagenrøre, det fikk de som kom 30 min etter oss, fikk fiskesuppe og måtte spørre etter skje, fikk ikke brød til suppe og salat, det fikk de som kom 30 min etter oss. En lunsj tok 1 time og 45 min, da fikk vi regninga 5 min etter vi var ferdige med maten. Unnskylder den stakkars jenta det sto opplæring på, burde vært en ansvarlig servitør der til å følge opp.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Himeba12
Svar fra ledelsen:Besvart 23. august 2024

Reisende som så på Gubalari, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Gubalari? Del dine erfaringer!