“Med venner på Brasilia Trondheim”
Anmeldelse av Brasilia Trondheim

Brasilia Trondheim
Vurdert som nr. 3 av 404 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Brasilia åpnet i 2012 i Bergen og har siden den gang servert uforglemmelige matopplevelser. Hos Brasilia får du opplevelsen av en brasiliansk inspirert restaurant. Vi lover en varm og avslappet atmosfære, imøtekommende personale og lekker mat av høyeste kvalitet. Brasilia er en restaurantopplevelse utenom det vanlige. Våre gauchos serverer deilig kjøtt, rett fra grillen til bordet ditt. Du velger dine egne sideretter fra vår fyldige buffé. Vårt mest populære måltid er Brasilia Experience. Dette er vårt spis så mye du klarer alternativ. Du får så mange porsjoner du vil fra buffeen vår, og vi serverer deg opp til 14 forskjellige typer kjøtt. Language
Anmeldt 26. desember 2023 via mobile enheter

Vi var to par + 1 som fikk plass en torsdag før jul. Alle var veldig fornøyde med maten, men vi mener prisen burde ha vært justert for damer på den store menyen da de ikke spiser som en voksen mann. God mat og god service

Takk, 807bj_rnh

120124 av 393 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2023

Finn beliggenhet, flott lokale , super mat, og verdens beste servitør: Bettina ! Buffeten som følger hovedretten er jo verdt prisen bare den i seg selv og med så mye grillkjøtt av alle slag som du orker og spise - så er dette beste tilbudet i Trondheim i henhold til konseptet.

Takk, Jens L
Anmeldt 18. desember 2023

«Så mye kjøtt du bare vil ha» er, isolert sett, veldig fristende. Når de i tillegg serverer så inn i hampen godt kjøtt, så er det nesten så en angrer på at det ble noe tilbehør. Kjøttet er så mørt at det smelter på tunga, og det kommer rekende på en fjøl i et vanvittig tempo
Fantastisk betjening, årvåkne, humørfylte og serviceinnstilte

Takk, ArildB92
Anmeldt 18. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse! Nydelig mat, utrolig flinke, morsomme og trivelige servitører :) kjøttet er magisk, godt utvalg tilbehør. Kan ikke bli feil :-)

Takk, Erlend E
Anmeldt 9. desember 2023

Trivelig sted, med artig konsept. Høflige og flinke servitører. Vår servitør var Tine. Takk for en trivelig kveld og god mat.

Takk, 868trudek

Reisende som så på Brasilia Trondheim, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Brasilia Trondheim? Del dine erfaringer!