Den svenske servitøren var super!! Kjæmpe morsom! Super sørvis! Så bra stemning!!!!
Alt går i grisen
Alt går i grisen
Fantastisk god mat, ypperlig service og en meget god opplevelse. Kommer definitivt tilbake. Servitøren og de ansatte var veldig hyggelige. Takk for hyggelig kveld!
Fantastisk serviceinnstilt og blid personale. Favas, "han svenske", gjorde alt for at vi hadde alt vi skulle ha til enhver tid. Energisk og super fyr!Hyggeligere servitør skal man lete lenge etter!
Maten var også fantastisk god!!
Vi var to par + 1 som fikk plass en torsdag før jul. Alle var veldig fornøyde med maten, men vi mener prisen burde ha vært justert for damer på den store menyen da de ikke spiser som en voksen mann. God mat og god service
Finn beliggenhet, flott lokale , super mat, og verdens beste servitør: Bettina ! Buffeten som følger hovedretten er jo verdt prisen bare den i seg selv og med så mye grillkjøtt av alle slag som du orker og spise - så er dette beste tilbudet i Trondheim i henhold til konseptet.