“Blåst av banen!”
Anmeldelse av Brasilia Trondheim

Brasilia Trondheim
Vurdert som nr. 3 av 396 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Brasilia åpnet i 2012 i Bergen og har siden den gang servert uforglemmelige matopplevelser. Hos Brasilia får du opplevelsen av en brasiliansk inspirert restaurant. Vi lover en varm og avslappet atmosfære, imøtekommende personale og lekker mat av høyeste kvalitet. Brasilia er en restaurantopplevelse utenom det vanlige. Våre gauchos serverer deilig kjøtt, rett fra grillen til bordet ditt. Du velger dine egne sideretter fra vår fyldige buffé. Vårt mest populære måltid er Brasilia Experience. Dette er vårt spis så mye du klarer alternativ. Du får så mange porsjoner du vil fra buffeen vår, og vi serverer deg opp til 14 forskjellige typer kjøtt. Language
Anmeldt 25. mars 2024

Dro til Brasilia for første gang, uviten om hva vi hadde i vente. Ble helt blåst av banen, en tilbehørsbuffet ut av en annen verden, og alt det nydelige kjøttet som kom på bordet vårt så lenge vi ønsket. Alt var godt! Det var ikke en bit med mat som ikke smakte. Alle sauser, salater, grønnsaker, ALT! Herlighet så nydelig. Den fineste servitøren Bettina, hun var så nydelig og flink i jobben sin. All ære til henne! Vi kommer definitivt tilbake, bare ikke i morgen, for nå er vi mette en stund! Takk for oss!

Takk, Siv Iren H

Anmeldt 24. mars 2024 via mobile enheter

Imøtekommende personale som snakket norsk.
Meget gode sauser på buffeen. Crispy og god søtpotetfries og potetbåter. Nydelig olivensalat.
Nydelig kjøtt. Vær obs på at det kan skvette fett på deg når kjøttskjærerne kommer til bordet. De har store kniver (mer som sverd) og det skvatt litt kjøttsaft på oss da de skar.

Takk, Bente H
Anmeldt 16. mars 2024 via mobile enheter

De lover mye, spis så mye du vil, 12 ulike kjøttretter, vi kommer til bordet. Men, du får bare bordet i 2 timer. Vet ikke om det er så mange som faktisk får smake alle 12. du må være forberedt på lange perioder uten noe servering. Rødt- og grønt lys lappene var bare tull. Travle servitører stressa innom border og kutta et stykke kjøtt til deg. Noe var ok, noe var dårlig. Langt ifra topp kvalitet. Og servitørene var overarbeida. Kanskje et kult konsept i en mindre restaurant, der noen hadde bedre oversikt over gjestene. Nå var det bare stress . Ikke verdt pengene

2  Takk, frode b
Anmeldt 16. mars 2024

Morsomt konsept, god og mye mat. Anbefales for en litt spesiell opplevelse! Masse godt tilbehør og mørt biffkjøtt. Trivelig personale

Takk, Lovehankmoody
Anmeldt 4. mars 2024

Flott sted med god mat! Godt fungerende konsept med tilbehørs buffetbord som er påpasset og påfylt til enhver tid, og en venter ikke lenge mellom påfyll av forskjellig kjøttvariabler ved bordet. Vi ble skikkelig mette for en forholdsvis rimelig penge. God service, og spesiell kudos til servitør Bettina.
Vi kommer tilbake.

Takk, Tom S

Reisende som så på Brasilia Trondheim, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Brasilia Trondheim? Del dine erfaringer!