Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste sandwich ”

Hevd Håndverksbakeri Adressahuset
Vurdert som nr. 115 av 319 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juni 2023

En super plass for lunsj med veldig koselig atmosfære med trivelige ansatte. Har byens beste kyllingsandwich uten tvil!
Stort pluss for variert utvalg av hjemmebakte brød.

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, DayTrip60473537028
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 11 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2023

Flott sted for uformell lunsj, veldig vennlig ansatte, maten er nydelig dessuten baker de fantastisk brød. Her må man komme når du besøker Trondheim.

Dato for besøk: april 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stuart K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

De ferdiglagde sandwichene er helt fantastisk. Tar også gjerne en pizza til lunsj her! Kommer alltid tilbake, og bruker utelukkende brød herfra, som både barna og oss voksne elsker.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, MaikenLF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juni 2023

Fantastisk god Pala Romana og god kaffe! Behagelig atmosfære med dyktig betjening. Kjøpte også med et nydelig oliven- og tomatbrød hjem, som jeg har vært tilbake for mange ganger siden!

Dato for besøk: mai 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Randi L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2023

Bestillte pastramisandwich. Fikk to små brødskiver med litt sennep, ost og en skive pastrami i midten. Smakløst og tørt. For en pris på 147 kr hadde jeg også forventet å bli mett. Men porsjonen var bare utrolig liten. Legger ved et bilde av hvordan en pastramisandwich skal se ut. Kanskje de som driver resturanten kan se dette og justere produktet til forventingene? Brødskiver i voksenporsjon slik at man blir mett. Mer enn en tørr skive pastrami slik at PASTRAMIsandwichen smaker pastrami, og kanskje til og med blir saftig. Det hadde vært noe!

Når de får 2 stjerner i stedet for 1 er det pluss for god kaffe og god gjærbakst. Men rygg unna lunsjmenyen!

Dato for besøk: desember 2022
1  Takk, 518ineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hevd Håndverksbakeri Adressahuset, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Hevd Håndverksbakeri Adressahuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.