Vert et besøk. Ligger i nerheten av jernbane stasjonen i Trondheim . At vare bygge et rokke sted i Trondheim er imponerande . Flott utsikt mot Munkholmen
Dette var mitt andre besøk på Rockheim. Jeg hadde en fornemmelse av at det var mer ved forrige besøk. Riktignok var det en utstilling om visebølgen i Norge på 60 og 70 tallet med guide, men det var også det ekstra vi fikk med. 5. etasje er som alltid grei nok. Alt i alt verd pengene.
For de som liker musikk og dets historie og om de som laget den så er dette rette plassen. Man får også se ulike tidepoker.
Vi var to voksne og en syttenåring som besøkte museet. Vi syns det var morsomt med de ulike interaktive utstillingene; - gøy at det er gjestene som selv styrer hva som skal vises i utstillingene. De ansatte ved museet var svært serviceinnstilte og imøtekommende. Vi tok hele runden, pluss et lite besøk i kafeen og butikken, og var alle tre veldig fornøyd med besøket. Anbefales!
Ble litt rushing gjennom lokalet i en pause før noe annet, så skulle gjerne hatt mer tid. Veldig innovative tekniske løsninger, men noen av rommene kunne trengt litt mer guiding.
Ble gledelig overrasket over dette museumer.Veldig flinke og serviceinnstilte guider. Og teknikken der satte oss nesten helt ut. Virkelig et sted å anbefale!