Startet med barnas time, veldig bra opplegg. Jentene på 5 og 7 år var veldig fornøyd. Turnetoget falt også i smak. Dansesalen ble besøkt lenge. Avsluttet med kafébesøk og butikkbesøk, voksne og barn var fornøyd.
Rockheim er en meget positiv opplevelse. Museet er lett å finne fram i og du kan selv velge hvilken musikk du vil høre eller bare gå rundt og kikke og lese om utrolig mange artister. I tillegg finner du rom innredd f.eks fra 60-tallet med tilhørende møbler osv. I en av etasjene kan du kjøpe enkel mat og vin om ønskelig. Alt i alt et morsomt rockemuseum som anbefales.
Veldig fin opplevelse , med mye historikk innen rock og pop musikk , og ellers mye nostalgi , en virkelig fin opplevelse som absolutt anbefales og besøke.
Vert et besøk. Ligger i nerheten av jernbane stasjonen i Trondheim . At vare bygge et rokke sted i Trondheim er imponerande . Flott utsikt mot Munkholmen 🤗
Dette var mitt andre besøk på Rockheim. Jeg hadde en fornemmelse av at det var mer ved forrige besøk. Riktignok var det en utstilling om visebølgen i Norge på 60 og 70 tallet med guide, men det var også det ekstra vi fikk med. 5. etasje er som alltid grei nok. Alt i alt verd pengene.
For de som liker musikk og dets historie og om de som laget den så er dette rette plassen. Man får også se ulike tidepoker.