Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Tommel opp

Interessant museum, interaktivt og engasjerande. Ikkje berre lesing og sjå på ting, og mixerommet... les mer

Anmeldt 17. juli 2022
EirenPeiren
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Mykje musikkhistorie

Flott interaktivt museum, kunne kanskje med fordel vore litt meir tradisjonell utstilling frå... les mer

Anmeldt 1. august 2021
Engesund
,
Fitjar, Norge
via mobile enheter
Les alle 551 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Alternativ Trondheim
61 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
Trondheim bytur
28 anmeldelser
fra USD 75,00
Mer informasjon
fra USD 60,81
Mer informasjon
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (551)
Filtrer anmeldelser
551 resultater
Vurdering fra reisende
238
224
65
17
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
238
224
65
17
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 551 anmeldelser
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Her skulle jeg gjerne hatt mer tid. Stedet var lagt opp som en opplevelsestur, hvor du selv bestemte hva du ville se og høre, de ansatte var til god hjelp for å finne fram i teknologien. Dette er nok et sted jeg kunne tenkt meg en tur til. I tillegg var det en korttidds kizz utstilling med originale kostymer og effekter. Flott lagt opp i et historisk bygg, det hamle mellageret. Avsluttet i cafeen som hadde en enkel meny. Vi testet burgere, kjempegode hjemmelagde. Hadde også glutenfritt brød

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Bibiana L M L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Lite intuitivt og rotete lagt opp. Alt for mye som skjer på en gang på hver plass. Blir derfor vanskelig å holde tråden. Burde vært mye mer 1-1 interaksjon, slik som f.eks Abba-museumet er lagt opp.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Johnfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

For alle musikk interesserte er dette et must å få med seg når man er i byen. I tillegg er dette et arkitektonisk interessant bygg.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Startet med barnas time, veldig bra opplegg. Jentene på 5 og 7 år var veldig fornøyd. Turnetoget falt også i smak. Dansesalen ble besøkt lenge. Avsluttet med kafébesøk og butikkbesøk, voksne og barn var fornøyd.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, Metteturisten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018

Rockheim er en meget positiv opplevelse. Museet er lett å finne fram i og du kan selv velge hvilken musikk du vil høre eller bare gå rundt og kikke og lese om utrolig mange artister. I tillegg finner du rom innredd f.eks fra 60-tallet med tilhørende møbler osv. I en av etasjene kan du kjøpe enkel mat og vin om ønskelig. Alt i alt et morsomt rockemuseum som anbefales.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, GKJ2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser