Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mykje musikkhistorie

Flott interaktivt museum, kunne kanskje med fordel vore litt meir tradisjonell utstilling frå... les mer

Anmeldt 1. august 2021
Engesund
,
Fitjar, Norge
via mobile enheter
Fint lite museum

Fint lite museum. Svært hyggelig ansatte. Mye interaktive utstillinger som i disse corona tider kan... les mer

Anmeldt 24. juli 2021
FH127_trip
,
Ski, Norge
via mobile enheter
Les alle 544 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
Trondheim bytur
16 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
fra USD 42,36
Mer informasjon
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (544)
Filtrer anmeldelser
544 resultater
Vurdering fra reisende
235
222
65
15
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
235
222
65
15
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 544 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020

Flott utstilling. Godt med plass. Flinke guider og bra smittevern. Har ikke sett så mye antibac noe annet sted. God og enkel mat i kafeen. Rask servering og hyggelig betjening. Vi kommer tilbake en annen gang

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Nicest123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vert å ta en titt. Kul utstilling med tydelig skille mellom tiårene. Fin restaurant med alkoholservering og nydelig utsikt ut mot Monkholmen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 162hildei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Intresant plass, med mye artig info. Kunne kanskje vært litt mer info hvordan di interaktive funksjonene virker. Ellers helt topp.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, GeirMP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Kult bygg med masse gøy og lærerikt på innsiden. Oversiktelige og lett å navigere seg gjennom hele muset. Verdt turen viss du liker norsk musikk

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi tilbragte halvannen time her i dag, og ble ikke skuffet. En obligatorisk opplevelse for alle som har hørt på norsk musikk i løpet av livet sitt.

Vi ble servert kreative løsninger for å lytte til musikk gjennom de siste 5 tiårene, vi fikk nyttig informasjon om diverse ting vi ikke visste om fra før og fikk også en herlig mimrestund fra Hall of Fame!

Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, olsmar84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser