Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Se gjennom høydepunkter
Tommel opp

Interessant museum, interaktivt og engasjerande. Ikkje berre lesing og sjå på ting, og mixerommet... les mer

Anmeldt 17. juli 2022
EirenPeiren
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Mykje musikkhistorie

Flott interaktivt museum, kunne kanskje med fordel vore litt meir tradisjonell utstilling frå... les mer

Anmeldt 1. august 2021
Engesund
,
Fitjar, Norge
via mobile enheter
Les alle 557 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
fra kr 661,48
Mer informasjon
fra kr 78,89
Mer informasjon
Slegding og trikketur
13 anmeldelser
fra kr 990,00
Mer informasjon
fra kr 1 990,00
Mer informasjon
Anmeldelser (557)
Filtrer anmeldelser
557 resultater
Vurdering fra reisende
241
225
67
17
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
241
225
67
17
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 557 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

En fantastisk interaktiv reise gjennom norsk musikkhistorie. Her er det mulig å fordype seg i favorittene sine eller oppleve og bli kjent med nye artister. Hvis man er interessert i musikk trenger man god tid til å utforske dette stedet. Etter min mening passer dette museet best for de som har et forhold til musikk fra 50, 60, 70, 80, 90 tallet og frem til idag.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Temu73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Flott interaktivt museum, kunne kanskje med fordel vore litt meir tradisjonell utstilling frå musikkhistorien

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Engesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Er du interessert i musikk bør du legge turen hit. Mange bra utstillinger, og god teknologi som gjorde at man fikk oppleve mye i hver tidsepoke.

Passer for ungdom og oppover i alder.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Fint lite museum. Svært hyggelig ansatte. Mye interaktive utstillinger som i disse corona tider kan være litt utfordrende. Usikker på hvor ofte headset og knapper / taster ble rengjort. Hadde sett frem til hall of fame men ble litt skuffet over at det kun var skjermer man selv måtte bruke til å hente opp informasjon. Hadde ønsker meg mer utstilling for hver artist.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, FH127_trip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Morsomt og interaktivt museum. Kunne leke med musikk og videoer lenge, se flotte utstillinger og gå mellom flere etasjer . Hadde tiltak mot covid og føltes greit ut å gå med munnbind der hvor det ble trangt om plassen. Hyggelig betjening. Gode burgere i restauranten til en vennlig pris, pluss for dette!
Eneste grunnen til å ikke oppnå høyeste score , er at en del attraksjoner ikke virket eller var under oppgradering. Har større potensiale enn utnyttet.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, B962PCkristind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser