Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Tommel opp

Interessant museum, interaktivt og engasjerande. Ikkje berre lesing og sjå på ting, og mixerommet... les mer

Anmeldt 17. juli 2022
gladebein
via mobile enheter
Mykje musikkhistorie

Flott interaktivt museum, kunne kanskje med fordel vore litt meir tradisjonell utstilling frå... les mer

Anmeldt 1. august 2021
Engesund
,
Fitjar, Norge
via mobile enheter
Les alle 551 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Alternativ Trondheim
61 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
Trondheim bytur
28 anmeldelser
fra USD 75,00
Mer informasjon
fra USD 48,26
Mer informasjon
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (551)
Filtrer anmeldelser
551 resultater
Vurdering fra reisende
238
224
65
17
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
238
224
65
17
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 551 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Veldig fengende for alle aldersgrupper. Du trenger ikke være over gjennomsnittet musikkintetessert for å like deg her. Veldig moderne og interaktivt. Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Marit P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2021 via mobile enheter

Flott gjennomgang av norsk populærmusikk. Interaktiv utstilling som førte oss 'back memory lane' Fine miljøer.
Et godt gjennomført museum.
Grei mat på rockheim panorama.

Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, 944vidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

En fantastisk interaktiv reise gjennom norsk musikkhistorie. Her er det mulig å fordype seg i favorittene sine eller oppleve og bli kjent med nye artister. Hvis man er interessert i musikk trenger man god tid til å utforske dette stedet. Etter min mening passer dette museet best for de som har et forhold til musikk fra 50, 60, 70, 80, 90 tallet og frem til idag.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Temu73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Flott interaktivt museum, kunne kanskje med fordel vore litt meir tradisjonell utstilling frå musikkhistorien

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Engesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Er du interessert i musikk bør du legge turen hit. Mange bra utstillinger, og god teknologi som gjorde at man fikk oppleve mye i hver tidsepoke.

Passer for ungdom og oppover i alder.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser