Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 186
Vis tilbud
Expedia.com
USD 186
Vis tilbud
Hotels.com
USD 185
Vis tilbud
PricelineUSD 186
Vio.comUSD 185
TravelocityUSD 185
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 665)
Filtrer anmeldelser
1 665 resultater
Vurdering fra reisende
932
493
154
56
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
932
493
154
56
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
116121 av 1 665 anmeldelser
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Var her på middag med 60 andre ikveld. Maten i seg selv var meget god. Men når det tar 1 time fra avtalt tidspunkt til maten kom på bordet og 1,5 time mellom hovedrett og dessert så blir det litt i seneste laget.

Var vel noe pausedrinker som ble servert i påvente av desserten men her ble også ett bord med 10 personer avglemt.

Har i etterkant fått nyss i at det var flere på samme middag som fant stålstrenger i kjøttet til hovedretten.

Kompensasjonen var i form av en øl eller brus på huset.

Flere var dårlige dagen etter av maten.

Meget hyggelig servitør som tok seg av oss var det, og hovedretten var nydelig for min del. Men skjønner godt at man ikke nyter maten når man finner stålstrenger i kjøttet. Så her bør vel noen rutiner ettergåes?

Men forventer noe bedre gjennomføring ved servering samt at det ikke er objekter i maten som så absolutt ikke skal være der.

Det endte med at mange forlot restauranten før desserten ble servert.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, NoKeRse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hilde Alice K, Leder  på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei

Tusen takk for din tilbakemelding. Hendelsene hos oss er svært beklagelig. Vår FB manager har vært i kontakt med de i ditt selskap som ble berørt av dette, forhåpentlig også deg. Dersom ikke det er tilfelle gi gjerne beskjed.

Vi har tatt dette svært seriøst, og har fulgt opp dette nøye.

Hører gjerne fra deg om du ikke har fått telefon fra oss.

Mvh
Clarion Hotel Trondheim
Trine Steinsbø - Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde også i år leid møterom for vår forenings årsmøte ved dette hotellet og ville avslutte med to-retters middag og vin i restauranten Living Room i første etasje slik vi pleier. Vi var midt i forhandlingene på Årsmøtet da vi plutselig fikk beskjed om at vi måtte være på plass SENEST klokka 20:30 for å få servert mat denne kvelden! Midt i Årsmøtet! Vi hadde 3 - tre - minutter på oss og dirigenten måtte heve Årsmøtet! Valgene på nye tillitsvalgte måtte vi foreta inne i restauranten!
Da kelneren spurte om jeg ønsket hvitvin eller rødvin, spurte jeg ham hva vi skulle få og spise. Det visste ikke han, heller. Måtte derfor spørre kollegaen som ropte tilbake. Kylling. I likhet med foregående år...
En kollega som ikke spiser kylling. Og heller ikke svin, fikk da beskjed om at det eneste alternativet de kunne tilby var en vegetartallerken! Er det virkelig mulig? På byens største kongresshotell!
Etter en stund kom servitøren likevel med en tallerken med stekt laksefilet med mye godt tilbehør. Men da hadde hun for lengst reist fra hvitvinen og hele årsmøtemiddagen og dratt hjem for å lage middag.
Og flausene stoppet dessverre ikke der: Kaffen de kom og skjenket fra sine kanner var kald! Med resultat at de gikk rundt og samlet inn samtlige kopper før de kom med nye!
Det er ikke rart at dette ble kveldens store snakkis blant de mange årsmøtedeltakerne. Dette er rett og slett så alt for dårlig! Og dette skal vi i tillegg måtte betale for?? Et avbrutt årsmøte med en elendig årsmøtemiddag. Skandale!
Jeg er selv en lojal innehaver av Choice gullkort på livstid. Deltok forrige helg på et tilsvarande arrangement ved Clarion Hotel Bergen Airport som fikk toppscore på anmeldelsen jeg skrev. De leverte varene. Noe jeg skulle ønske de gjorde her hjemme i Norges koseligste by også.
Som et apropos: Da jeg ringte hotellet i kveld, fikk jeg vite at restauranten Living Room hvor vi spiste serverer mat fram til klokka 22:00 i kveld, men det ville de ikke gjøre i går kveld. Med et amputert årsmøte som resultat. Amatører!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hilde Alice K, Leder  på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei Frode

Beklager sen tilbakemelding. Vi har nøstet opp i denne saken og kontaktet ansvarlig for arrangementet som også var tilstede. Hun ikke kjente seg ikke igjen i denne tilbakemeldingen.

Vår FB Manager vil ta kontakt med deg for å følge opp saken.

Med ønske om en fin helg.

Vh
Clarion Hotel Trondheim
Trine Steinsbø - Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Stort og flott konferansehotell 5 minutters gange fra Trondheim sentrum. Jeg fikk et flott rom i 8 etasje, med nydelig utsikt. Rommet var stort og romslig, og stilig innredet - pluss for parkettgulv. Badet hadde også god størrelse, med masse benkplass og flotte produktet fra Rituals. Frokostsalen hadde godt med sitteplasser, og buffeten var variert og innholdsrik. Vil også nevne pausematen som var veldig god, deilige hjemmelagede knekkebrød, grønnsaker og spekemat.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hilde Alice K, Leder  på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018

Hei Hellebor

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse, dette gleder oss stort. Vi på vår side beklager sen tilbakemelding til deg.

Med ønske om en fredelig jul til deg og dine, og et riktig godt nyttår.
Vi håper vi har den gleden av å huse deg hos oss mange ganger i 2019.

Mvh
Clarion Hotel Trondheim

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Bodde en natt etter anbefaling bra forretningsforbindelse. Veldig flott hotell av høy standard. Hyggelig betjening og god frokost. Benyttet meg av treningsfasiliteter og restauranten på toppen. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 421carstent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hilde Alice K, Leder  på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018

Hei Carsten

Tusen takk for din supre tilbakemelding, og beklager så sent svar fra oss - det skal ikke gjenta seg.

Vi gleder oss stort over at du anbefaler oss videre, og håper vi ser deg mange ganger i 2019.

Med ønske om en fredelig jul og et godt nyttår.

Mvh
Clarion Hotel Trondheim

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018

Det er langt å gå hvis du velger feil flybuss. Man må opp trapper for å komme over jernbanen. Men Express Flybuss stanser utenfor hotellet. Hotellet er nytt og flott, med luftig resepsjon og stor avdeling for konferanser. Rommene er små men med en god seng og stor TV. Det er kjøleskap og miljøvennlig utstyr på badet. Vi hadde to adskilte overnattinger på forskjellige steder i hotellet, så vi fikk litt oversikt over totaltilbudet. Frokosten er overdådig og med flere kaffevarianter og egen kokk som lager omelett.

Romtips: Get the right bus from airport. Airport Express.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
4  Takk, AntonEng1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hilde Alice K, Leder  på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018

Hei AntonEng1

Tusen takk for flott omtale, og nydelig beskrivelse av hotellet og opplevelsen din hos oss. Beklager at du ikke har fått tilbakemelding tidligere.

Vi håper å se deg igjen hos oss i 2019, og ønsker deg i mellomtiden en fantastisk fin jul og et godt nyttår.

Mvh
Clarion Hotel Trondheim

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser