Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 146
Hotels.comUSD 144
PricelineUSD 146
eDreamsUSD 146
TravelocityUSD 144
Trip.comUSD 152
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 617)
Filtrer anmeldelser
1 618 resultater
Vurdering fra reisende
901
487
149
53
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
901
487
149
53
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 1 618 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Da vi sjekket inn på rommet oppdaget vi blodflekker på nattbordet, skitt på gulvet og uorden. Da vi klagde, ble vi ikke møtt på en serviceinnstilt måte. Vi fikk ett nytt rom to etasjer ned.

Frokokosthallen var, til tross for covid-19-tiltak, overfylt av folk! Barnefamilier måtte spise ved baren og ved puffer. Mye kø og lite hygienisk buffet. Men en av de ansatte i matsalen var smilende og hyggelig hver morgen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 695marteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet, rent rom, gode senger og FOR er hyggelig og serviceinnstilt personale i resepsjonen!! Vi hadde sovet ute i telt i regn natten før og fikk henge teltet til tørk på et bakrom som den største selvfølge. Tusen takk!! Parkering i kjelleren (mot betaling) og skikkelig god frokost til tross for korona-begrensninger. Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, petteromdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi var et par på norgesferie og overnattet 4 dager her. Servicen ved innsjekk kunne vært bedre. Resepsjonisten virket uinteressert. Vi ba om å bli oppgradert til neste rom kategori og vi fikk avslag, selv om vi har Gold membership.

Frokosten var OK, savnet bacon. Vi skjønner at det er Covid-19 tiltak.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, zakchi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Med Choice sommerpass på telefonen inntok vi det relativt nye hotellet på Brattørkaia. Enkelt på bilferie i Norge med sikker parkering i kjelleren. Ikke billig å oppbevare bilen der, men man er tross alt i en større by!
Fikk velfortjent oppgradert rom med utsikt. Veldig bra - absolutt verd pengene. Rent og ryddig.
Grei frokost tross alle Covid19 tilpasningene.
Trivelig og effektiv betjening. Hotellet ligger greit til i forhold til severdighetene i denne flotte byen. Kaipromenaden var også hyggelig å kunne nyte solnedgangen i fra.
Hit kommer vi igjen!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Bygget er veldig kult- tøff og moderne arkitektur. Vårt opphold var preget av Corona- veldig lang kø til frokost, og ingen utskifting av håndklær, påfyll etc. Rommene var fine og alt virket som det skulle. Restauranten passer nok bedre til kongresser enn familier - litt vel fancy, kanskje vært lurt med litt mer gjenkjennelig retter når det er sommer og mye barnefamilier på hotellet?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser