Mailen L
3,0 av 5 boblerAnmeldt 4. okt. 2020
Dato for oppholdet: oktober 2020
anne lise haugen, General ManagerClarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. okt. 2020
Hei 864mailenl

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter endt opphold hos oss. Utrolig hyggelig å se du var fornøyd med oppholdet, både frokost og tilgang til 3T. Det er naturligvis svært beklagelig at vinen var etterfylt med noe som ikke var vin.

Vi håper du og dere velger å komme tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
3.1 km fra Clarion Hotel Trondheim
9.1 km fra Clarion Hotel Trondheim
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Testet pakketilbud med overnatting og 3 retters middag. Flott rom, veldig rent, 2 puter pr seng og god dusj! Bodde i 8 etg og erfaring fra andre hotell er at vanntrykket kan være dårlig «høyt opp». Amenities fra Rituals gjør det lille ekstra :)
Genialt med håndklær med ulik farge :)) Middagen var i toppetasjen med nydelig utsikt og veldig god atmosfære! Personalet var svært hyggelig, kom med gode anbefalinger på vin og hadde god kontroll når det gjelder smittevern! Bartender laget gode drinker og vi fikk inntrykk av det var meget godt bemannet. Frokosten imponerte med godt utvalg, nystekte sveler og egen barista!
Anbefaler denne pakken på det sterkeste!

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Idahestnes77
Elisabet Søyland, Other på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2020

Kjære Idahestnes77

Tusen hjertelig takk for både besøket og for at du valgte å dele opplevelsen du hadde hos oss her på TripAdvisor! Dette betyr så mye for oss, og det varmer virkelig å se at du hadde et bra opphold. Ingenting gleder oss mer enn når gjestene våre kjenner seg godt ivaretatt, at middagen og vinen falt i smak, at rommene var rene og at frokosten ga en god start på dagen!

Håper virkelig vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Clarion Hotel Trondheim!

Hilsen fra

Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Et velfungerende hotell, svært hyggelig og proff resepsjon. Sengene er gode med bra dyne og puter, rommene helt stille, TVen fungerer greit, passe temperatur på rommet. Rent og velutstyrt. Dusjehodet bør snart byttes. Utrolig fin takterrasse.

Dato for oppholdet: september 2020
2  Takk, I8553HHchristianh
Elisabet Søyland, Other på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære 18553HHchristianh :-))

SÅ godt å lese at du hadde et fint opphold hos oss, og tusen hjertelig takk for at du også valgte å dele det på TripAdvisor. Dette betyr virkelig mye for oss, og det varmer å se at du kjente du ble godt ivaretatt av alle mine kollegaer.

Takterassen vår er vår perle, og jeg er så glad for at du fikk opplevd den! Bedre utsikt over fjorden skal man lete ganske lenge etter :-))

Nok en gang, tusen takk for både besøket og fine ord og hjertelig velkommen tilbake til oss skal du være!

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en meget god opplevelse ved å bo på hotellet, service var på topp hos alle. Frokosten var meget bra, restauranten i 9 etg. Hadde meget god mat og service, med fantastisk utsikt. Flotte store rom

2  Takk, 613kjetila
Elisabet Søyland, Other på Clarion Hotel Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Kjære 613kjetila,

og tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! Dette betyr virkelig mye for oss alle sammen, og det gleder oss stort å se at dere hadde det bra hos oss! Vi er utrolig stolte over alle våre kollegaer på hotellet, av restauranten vår og også frokosten- Da er det ekstra stas å se at dere nevner nettopp dette som noe av det mest positive på hotellet.

Nok en gang, tusen takk for varmende ord og hjertelig velkommen tilbake til oss skal dere være!

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Her fikk vi egentlig alt vi ønska! God service, stort, fint rom, fin utsikt, god mat, bra renhold og herlig besøk oppe på taket i godværet. Likevel er det noe som gjør at jeg ikke kan sette topp score, vanskelig å sette fingeren på hva egentlig. Men det er nok atmosfæren. Mulig hotellet rett og slett er for stort?

Men vi kosa oss skikkelig på venninnetur altså, takk for oss!

Takk, AnitaHammervik

Kjære AnitaHammervik

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en review etter oppholdet ditt hos oss! Dette betyr virkelig mye for oss og det varmer å se at dere hadde det fint.

Håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden!

Trine og Team Clarion Hotel Trondheim

Anmeldt 28. juli 2020

Rommet er veldig liten til familie, parkiring ikke gratis, jeg bodde 3 dager og betalt bare 1500 kr til parkiring, stor hottel har ikke parkiring plass til tjenester. Siste gang jeg skal bodde der. Takk

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Wassimdali