“Ååååh, nydelig!”
Anmeldelse av Osteria Moderna

Osteria Moderna
Vurdert som nr. 76 av 397 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 18. mars 2024

Steinovnspizzaen med rene, gode smaker er fortært. Vi smiler over ekte Italuensk mat til ubegripelig lave lunsjpriser. Nydelig! Takk for oss! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Hege Celine S

Anmeldt 21. februar 2024 via mobile enheter

Jeg anbefaler denne restauranten varmt. Pizza av ypperste klasse og en tiramisu jeg ikke har smakt maken til hverken i Italia eller USA. I tillegg var servicen ypperlig. Full score

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, 515curtl
Anmeldt 7. februar 2024 via mobile enheter

Veldig lang ventetid. Vi bestilte for 26, det var dekt på til 23. vi ventet VELDIG lenge på alt. Trist, for maten var god. Men virket ikke forberedt i det hele tatt på at det kom gjester.

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, 933h_vardh
Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Trivelig og stemningsfullt lokale -ok forrett -hyggelig kelnere-
Bestillte to forskjellige pastaretter til hovedrett,de var dessverre smakløse-skuffende når vi var på en italiensk rest.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Sakkern
Anmeldt 10. desember 2023 via mobile enheter

Maten var ikke imponerende, 3retters -fisk. Desserten kom aldri, når betjeningen ble gjort oppmerksom på den manglende desserten, fikk vi ( gjestene) skylda. Var for lite tid, 3 timer…..

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Hege R

Reisende som så på Osteria Moderna, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Osteria Moderna? Del dine erfaringer!