Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (543)
Filtrer anmeldelser
543 resultater
Vurdering fra reisende
172
214
112
33
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
172
214
112
33
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 543 anmeldelser
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Hadde et veldig fint opphold her.

Deilige senger, myk og med myke puter og dyner. Vi likte godt at det var badekar og et mini-kjøleskap på rommet. Samt at alt av personell vi har møtt har vært unikt hyggelige!!

Deilig å endelig få noen nøkkelkort som ikke reagerer så mye på elektronikk.

Men skulle jeg ha nevnt to ting så er det lukten på rommene som ikke går an å luftes ut, da det virker som en gammel lukt i materialene på rommet, samt at frokosten startet sent (klokken åtte).

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine S, Direktør på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei Dorthes108,

Wow så flott og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Supert at du likte våre rom med badekar, våre myke puter og dyner og ikke minst vårt fantastiske personalet.
Jeg er helt enig i det!

Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen og i ferietider endrer vi frokosttidene til weekendtider slik at våre gjester kan ligge litt lengre.
Normalt i ukedager starter frokosten kl 06,30 og varer til kl 09,30.

Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018

Lobbyen er ett koselig sted, men en liten bar og sitterplasser. Veldig hyggelig personale ved inn og utsjekk. Hotellet ligger godt plassert i Trondheim sentrum. Frokosten var helt grei. Rommene rene og ikke noe å utsette på dette oppholdet.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, WFrode
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine S, Direktør på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet, vår barception og ikke minst vårt fantastiske personalet.

Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen.

Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Bestilte familierom, noe som i vårt tilfelle tilsvarte en liten leilighet. Veldig stort og flott rom. God service og bra beliggenhet i sentrum. Minus for litt dårlig parkeringsmuligheter, men midt i sentrum er vel ikke det helt uvanlig. Stille og rolig, men vi bodde søndag til tirsdag, så vet jo ikke hvordan det er i helgene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lailabrekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine S, Direktør på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei Lailabrekk,

Tusen millioner takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Så flott at du likte våre store familie-rom, vår sentrale beliggenhet og ikke minst vårt fantastiske personalet.

Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell. Ligger i gåavstand til St Olavs hospital.

Rommet var stort, badet var lite. Be om rom som ikke ligger mot veien. Trafikken forstyrret når vinduet var åpent.

Sengen var god og frokosten var god. Jeg er ikke vant til fiskekake til frokost, men det fungerte. Couscouspytten kan jeg stå over, men det er sikkert noen som liker den.

Personalet var smilende og imøtekommende.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, elskereise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine S, Direktør på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei elskereise,

Tusen millioner takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet og ikke minst vårt fantastiske personalet.

Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen med eller uten fiskekaker og couscospytt!

Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Var 2 netter her. Fikk oppgradert rommet til juniorsuite for en liten sum. Suiten var stor m kjøkkenkrok og separat soverom. Helt supre og vennlige personalet. Frokosten var helt toppers. Hotellet ligger sentralt til. Mulighet for parkering rett over gata. Hund er tillatt og det et bra. Takk til jenta som er på jobb nå ikveld som jeg ikke husker navnet på. Blid og veldig trivelig.
Kommer absolutt tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Toreinar2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine S, Direktør på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

Hei Toreinar2015,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Så flott at du likte våre juniorsuiter, vår sentrale beliggenhet, vår gjestfrihet til våre 4-beinte gjester og ikke minst vårt fantastiske personalet.

Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen.

Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser