Terje T
Stavanger, Norge
Anmeldelse av Comfort Hotel Park
4,0 av 5 boblerAnmeldt 15. juli 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2019
KristinNilsen, Front Office ManagerComfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. juli 2019
Hei Staingard

Tusen takk for din flott review, utrolig hyggelig å se at dere har trivdes hos oss, vi håper å få ønske dere hjertelig velkommen tilbake neste gang turen går til Trondheim.

Med vennlig hilsen Kristin.
0.6 km fra Comfort Hotel Park
  • Lol.travel
1.3 km fra Comfort Hotel Park
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 6. mai 2019

Comfort Hotel Park er et trivelig hotell med suveren frokost og hyggelig betjening. Plasseringen i midten av byen er suveren, med kort avstand til Nidarosdomen og handlegatene. Rommene preges litt av at det er en stund siden det var nytt. Litt smale,men gode, senger.

Romtips: Ut mot hagen på bakisen er det stille, selv hvis du åpner vinduene for ekstra lufting.
Dato for oppholdet: mai 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, smbjerke
KristinNilsen, Front Office Manager på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2019

Hei smbjerke.

Så fantastisk tilbakemedling, tusen takk skal du ha for at du tok deg tid til å gi oss feedback. Vi er utrolig glad for at du har trivdes og at du har kost deg under besøket. Vi håper å se deg igjen ved neste Trondheimstur.

Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Koselig resepsjon og frokostområde møter deg, og en hyggelig resepsjonist. Lite, men rent og greit rom. God seng. Rolig bakgård som ga lite støy med åpent vindu. God frokost og igjen hyggelig service og kjapp og enkel utsjekk med et smil.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Larsbhj

Hei Larsbhj.

Så flott at du tok deg tid til å gi oss en review, det synes vi er veldig hyggelig. Så bra at du har hatt det fint hos oss og at vi har tatt godt vare på deg. Vi håper å få ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss også neste gang du skal til Trondheim.

Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Familierom viste seg å være stort rom, men kun en dobbeltseng og så sofasofa. Vi var fire voksne, to måtte da ta sovesofaen som helt ærlig er den vondeste, hardeste senga jeg har sovet på noensinne. Måtte i tillegg da reie opp «sengen»selv med dyner som vi fant i ikea oppbevaringsposer sammen med håndkleene våre -deilig. Toalettpapir med et og et flak, ikke rull (enkelt når man søler noe), shampo/balsam/dusjsåpe i en beholder på veggen (aldri hatt så tørt hår) og toalettet knirket som om det døde når man satte seg på det. Ingen parkeringsmuligheter. Balkongen var ustø, samme med heisen.

Positivt: stort rom og deilig frokost, god lokasjon om ikke vil bo midt i smørøyet men i gangavstand. Wifi var helt ok. Lite kjøkken med kjøleskap og kokeplater.

Kommer nok ikke igjen hvis jeg ikke må.

Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, helenefronth

Hei helenefronth

Tusen takk for din tilbakemelding, vi settet utrolig stor pris på at du tok deg tid til å gi oss feedback. Noen av våre sovesofaer hadde "fått det" som det så fint heter så derfor har vi nå byttet ut de som var modne for utskifting med helt nye. :-) Vi har fått veldig mange tilbakemeldinger på at de fleste vil benytte sofaen som vanlig sofa før de skal legge seg, derfor har vi valgt å sette inn poser med ferdigoppreide sett slik at man kan velge å gjøre det man ønsker. Det stemmer at vi ikke har parkering selv, men vi har heldigvis Trondheims mest ukjente parkeringskjeller rett over gaten for oss. Siden Trondheims befolkning rett og slett glemmer at den finnes, så er det meget sjelden at den er full, der finner man alltid en plass. :-)

Vi håper å få ønske dere hjertelig velkommen tilbake til også

Anmeldt 31. mars 2019 via mobile enheter

Hyggelig personale. Rent hotell og komfortabel seng. Liten og trang dusj. Ikke te-vann når kaffemaskinen renses. Kunne ikke finne telefonnummeret til resepsjonen. Ingen service til rommet. Støy fra trafikken.

Dato for oppholdet: mars 2019
Takk, christinagM5557HC

Hei Christina G

Tusen takk for din tilbakemelding, så hyggelig at alle har tatt godt vare på deg, det er godt å høre. Vår kaffemaskin renses i ca.20 minutter hver dag, og da har vi kolbekaffe stående istedet, og tevann burde selvfølgelig også stå der da, jeg er enig i det. Vi har heldigvis mulighet til å hente te andre steder på hotellet så det er bare å spørre oss. :-) Resepsjonen er tilgjengelig hele døgnet, det er bare å ringe oss på hovednummeret eller slå 9 på telefonen på rommet. Vi i Comfort-kjeden er et rom/frokost alternativ og har tatt bort det unødvendige for å kunne holde prisene nede. Våre søsterhoteller i Clarion-kjeden derimot har room service, slik at det er også mulig å få det i Nordic Choice Hotels selvfølgelig. Vi håper å få ønske deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 27. januar 2019

ble møtt av en veldig hyggelig og blid resepsjonist, som tok imot oss. Innsjekking gikk raskt. Vi fikk en celdig fin junior suite. Koselig oppholdsrom, med sittegruppe, skrivebord, lite kjøkken og alt du behoøver. Eget soverom med en god seng, badet var også fint. Koselig bar i resepsjonen. Frokosten var veldig god. Vi koste oss under hele oppholdet.

Romtips: rom 502 var helt supert
Dato for oppholdet: januar 2019
1  Takk, Flyglad
Cathrine S, Direktør på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2019

Hei Flyglad!

Så flott at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen

Supert at du likte vår sentrale beliggenhet, vår barception og ikke minst vårt fantastiske personalet.

Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.