Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Priceline
Trip.com
Expedia.com
Travelocity
Booking.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (545)
Filtrer anmeldelser
545 resultater
Vurdering fra reisende
173
214
112
34
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
173
214
112
34
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 545 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Familie på tre fikk et stort, rent og hyggelig rom med flott utsikt til en park og tårnet på Nidarosdomen. 100 til Nidarosdomen og ellers gangavstand til det meste. Flott service av hyggelige folk i barception. God hygiene. Rett og slett en hyggelig opplevelse!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stineph76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Dette hotellet ligger like i nærheten av Nidarosdomen. Og heller ikke så langt fra Bakklandet og handlegatene. Litt lengre er det å gå til togstasjonen.
Jeg synes personalet framsto bra. De var blide og trivelige.
Rommet hadde en grei størrelse. Og det var et greit utvalg av kanaler på fjernsynet.
Jeg likte ikke at det ikke var såpe i dusjen. Det er litt irriterende å dusje for så å oppdage at det ikke er såpe. Jeg hadde med egen så valgte å ikke gi beskjed til hotellet. Dette burde vært sjekket.
Rommet var litt slitt og litt møkkete. Blant annet var ikke stolen som var der særlig ren. Jeg reagerer også på at det ikke vaskes mellom i sjekk og utsjekk. Det bør være en selvfølge selv under en corona periode.
Frokosten var kjedelig. Det var lite utvalg. Og det meste var plassert i poser og begere. Det burde vært mere variert selv om det er coronatid.
Treningsrommet var også stengt grunnet corona. Treningsentrene i Norge er åpne igjen. Da er det rart at det ikke er åpnet på hotellet.
Konklusjoner er at dette var litt under forventet. Det er stort forbedringspotensial. Men det kan godt være jeg bor her igjen om prisen er den rette.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Hadde bestilt hotell gjennom hotels.com. Fikk inntrykk av at det ikke helt stemte med bestilling og alder på barna. Hadde trykket inn alder på barna, men det var ikke klargjort noen senger til dem (ungdommer).
Frokosten var begredelig - her har hotellet noe å lære av f.eks. Røros hotell. Dårlig bemanning gjorde at folk stod lenge i baren/innsjekkingen å ventet på personell.
Perfekt beliggenhet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, VicNik82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi bodde på toppen i et familierom med eget soverom. Det var fint. Vi hadde veldig flaks med været, men det gjorde at rommet var veldig varmt(på tross av at hotellet hadde satt inn to vifter). Det gjorde at vi måtte ha vinduene på vidt gap, som igjen førte til en del støy, samt røyklukt fra de som røyket utenfor hotellets inngang.
Frokosten var helt allright, koronasituasjonen tatt i betraktning.
Personalet var veldig hyggelige og behjelpelige, et stort pluss..

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, larsandr_e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Wow, her møter du hyggelig besetning! Ankom alt for tidlig, men det var ikke noe problem, fikk til og med oppgradert romstørrelsen uten å ha bedt om det, og uten å betale ekstra for det. Fikk ha rommet til kvelden på utsjekkdag, også det uten ekstra kostnad. God frokost, sentrumsnært og hyggelig atmosfære. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Ingunn_Alice
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser