Servicen og beliggenheten var upåklagelig, men det var dårlig renhold og rommene levde ikke opp til prisen.
Det var så mye fett og såperester i dusjen at jeg skled rundt da jeg skulle dusje, og var sand og skit i såpeholderen. Ba derfor om ekstra rengjøring av dusjen og gulvet ble noe bedre, men fortsatt ikke helt rent og såpeholderen var fortsatt fullt av skit. Det var også mye støv og skit bak stoler, og under sofabordet var det fullt av gammelt godteri og annet.
Da jeg ba om et strykejern og strykebrett for å stryke bunadsskjorten min fikk jeg et skittent strykebrett og et strykejern som det stod "til fjerning av stearin" på som også var full av gammel stearin. Ba om et nytt strykejern og også det var skittent, men noe bedre enn det første.
I stedet for garderobeskap var det satt inn noen nettingkurver i tillegg til en stang og to hyller. Nettingkurvene minte mer om en studenthybel enn et superiorrom.
Jeg betalte mer enn jeg pleier å betale for hoteller med langt bedre standard så jeg kan ikke fatte og begripe prisene denne helgen. Ble skikkelig skuffet og synes det er trist at man får så dårlig standard til den prisen, og da spesielt siden folkene på hotellet var så hyggelige og alt lå til rette for et fint opphold.