Agnaton
4,0 av 5 boblerAnmeldt 1. aug. 2024
2,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Kristin Nilsen, Guest Services / Front OfficeComfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3 uker siden
Hei Agnaton,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din ærlige feedback. Det betyr mye for oss! Det er flott å høre at du satte pris på vår sentrale beliggenhet og enkle tilgang til byens aktiviteter.

Vi tar til oss din tilbakemelding om dusjen, og vil gi din kommentar om dette til huseier i forhold til fremtidige forbedringer.

Håper vi ser deg igjen snart!

Med vennlig hilsen Kristin, resepsjonssjef.
1.3 km fra Comfort Hotel Park
1.9 km fra Comfort Hotel Park
1.0 km fra Comfort Hotel Park
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 25. juli 2024 via mobile enheter

- Resepsjonen var ubemannet. Man måtte ringe på flere ganger og etter kvarters venting kom de.
- Veldig mye støy fra gata som er rett ved siden av, selv om rommet var på toppetasje og vinduene var lukket.
- Rommet hadde grei standard og størrelse men ingen skap eller kommode eller noe oppbevaringsplass.
- Frokosten er ikke noe å skryte av og det er forbedringspotensialet i det.

Takk, 86jonasberg
Kristin Nilsen, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden

Hei Jonas,

Vi beklager at resepsjonen var ubemannet da du ankom, og at det førte til venting. Vi vil ta dette opp med vårt team for å se hvordan vi kan forbedre dette området.

Det er godt å høre at du fant rommet av grei standard og størrelse, selv om det manglet oppbevaringsplass. Vi tar dine kommentarer til etterretning.

Når det gjelder frokosten, setter vi pris på din tilbakemelding. Vi vil se nærmere på hvordan vi kan løfte denne delen av opplevelsen.

Takk igjen for din tilbakemelding, Jonas. Vi håper å se deg igjen på Comfort Hotel Park.

Vennlig hilsen Kristin, resepsjonssjef.

Anmeldt 9. juli 2024

Fint hotell, bra service, rene rom, trivelig betjening, bra mat, nært sentrum og kjøpesenter, kort vei til buss stop og Nidarosdomen og Kino.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, FrankV2756

Hei Frank V,

Tusen takk for at du deler noen linjer om oppholdet ditt hos oss på Comfort Hotel Park. Det setter vi stor pris på!

Det er fantastisk å høre at du hadde en helgetur med oss, og at du satte pris på vårt rene rom, trivelige betjening og gode mat. Vi er også glade for at du fant vår beliggenhet praktisk, med nærhet til sentrum, kjøpesenter, buss stop, Nidarosdomen og kino.

Din tilbakemelding vil bli delt med hele teamet vårt, som alltid jobber hardt for å gi en minneverdig opplevelse til hver eneste gjest.

Håper vi ser deg snart igjen. Ha en flott dag!

Med vennlig hilsen,Kristin, resepjonssjef.
Comfort Hotel Park

Anmeldt 27. juni 2024 via mobile enheter

Oppholdet på rommet som ligger vendt bort fra prinsens gate har i det store og det hele vært fint, først og fremst fordi det er stille. Det har vært varmt, og mangelen på kjøling og middels gode madrasser har resultert i en nattesøvn med sånn passelig kvalitet. At sluket på badet ikke er det laveste punktet på gulvet og gir en flom ut over hele gulvet er nærmeste et sjarmerende gjensyn med både nasjonale og internasjonale hoteller og byggemetoder. Når det gjelder varme, så spør vi oss om det er rimelig å ønske seg air-condition på et hotell i Trondheim. Adkomsten med bil fra sør var krevende på grunn av stengte veier, og veien inn i parkeringshuset likeså - igjen på grunn av byggearbeider og omkjøringer. Men alt i alt - her har det vært greit å være. På ingen måter en dårlig hotellopplevelse, men heller ikke det aller beste. Slik som kaffen. Helt grei, men ikke noe særlig mer. Vi kommer gjerne igjen dersom beliggenheten betyr at dette er det nærmeste alternativet til - i dette tilfellet, Nidarosdomen.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, refsvik

Hei Refsvik,

Vi er glade for å høre at du fant rommet ditt stille og behagelig, og vi tar til oss dine kommentarer om temperatur, madrasser og badets utforming. Dette er verdifull informasjon som hjelper oss å forstå hvordan vi kan forbedre opplevelsen for våre gjester.

Vi beklager ulempene du opplevde med adkomst og parkering på grunn av byggearbeider i området. Vi forstår at dette kan være frustrerende noe det og er for oss. Heldigvis er det midlertidig slik at det snart er tilbake til normalen igjen.

Til slutt, vi er glade for å høre at du vurderer å komme tilbake til Comfort Hotel Park, vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen!

Med vennlig hilsen Kristin, resepsjonssjef.

Anmeldt 20. april 2024

Et hyggelig personal men rom prisen er skyhøy utifra standard, rommet var noe dårlig vasket.

Om du trenger stikkontakt ved sengen for noe utstyr er ikke dette hotellet for deg, de fleste stikkontaktene slår seg og av når du slåt av taklyset.

Ikke forvent at du kan ta deg en god dusj, vannspareren i dusjen er så aggresiv at om du snur dusj hodet opp ned slutter det og komme ut vann!

Det er ganske hølytt mellom rommene spesielt mellom etasjer og hvertfall rommet jeg var på var ekstremt tett med "utsikt" til indre lufte sjakt og takk vinduet i første etasje og vinduet i gangen på samme etasje (Forstår hvorfor det var plassert en gigantisk lys tett gardin her.)

Desverre gjør det at hele rommet virker ekstremt lite og "tett" (Luften i rommet var og tung måtte lufte ut via vinduet når jeg kom

Så summering: om du ikke har noen andre alternativer og penger og bruke, du får et sted og være, søvn og andre ekstraer du forventer ved et hotell i denne priskallsen er ikke garantert!

Dato for oppholdet: april 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, kentbakk
Kristin Nilsen, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2024

Hei Kent, takk for din tilbakemelding. Vi beklager at vi ikke har møtt dine forventinger. Vi har rom som vender mot bakgården, mot gaten og mot parken og prøver alltid å innfri våre gjesters ønsker, det er mange som gjerne vil ha rommene mot bakgården da de er veldig stille, og alle våre rom har lystette gardiner slik at man kan holde lyset ute på lange sommernetter. Så flott at du gir beskjed om dusjhodet på rommet, vi har sparedusjer for miljøet, men så lite trykk skal de ikke ha, vi skal få undersøkt den på rommet du bodde på.

Vi håper å få ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning slik at vi kan får gjøre et bedre inntrykk.

Mvh Kristin, resepsjonssjef.

Anmeldt 20. februar 2024 via mobile enheter

Var på tur med jobb med møterom på hotellet den ene dagen. Det var fint organisert med møterom, bevertning og spesielt lunsjen var veldig fin.

Rommene var bra, sovet godt i to netter.
Vi likte frokosten veldig godt og koste oss lenge.

Barception fungerte veldig fint på kvelden. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, sunnygirlOslo

Hei sunnygirlOslo, tusen takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding på ditt opphold hos oss. Så flott at du har hatt det fint både i forhold til overnatting og på vår kursavdeling. Veldig hyggelig å høre at frokosten også falt i smak. :-) Vi håper å se deg igjen om ikke så lenge. Med vennlig hilsen Kristin, resepjsonssjef.