Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
2
8
6
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
8
6
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 20 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2019

Rommet var lite og ventilasjonen fungerte svært dårlig. Det var 26 varmegrader inne på rommet og ble ikke kaldere selv om man hadde på ventilasjonen. Vinduet kunne bare så vidt åpnes så det kom ikke noe luft inn der heller. I tillegg luktet det veldig sterkt tepperens eller noe sånt. Jeg sov totalt to timer og startet dagen med hodepine, ikke ok opplevelse.. I tillegg var det mye bråk fra gata hvis man hadde vindu åpent. Inn- og utsjekking fungerer bra, men selv om dette er relativt rimelig vil jeg ved neste anledning heller betale noen hundrelapper mer og få et bra hotellrom.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Cathrine B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Liker du det litt moderne og er konfertabel med å betale på nett, motta kode for å komme inn på gateplanet og kode på hotelldøren, så er dette hotellet for deg.
Sentralt beliggende nesten i sentrum. Store lyse renoverte rom, helt greit bad. TV og Wifi, minibar og vannkoker, to kaffekopper med to kaffestryller.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth T, Daglig leder på City Living Sentrum Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på din omtale, og håper å kunne ønske deg/dere hjertelig velkommen tilbake hit til oss ved en senere anledning:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019

Hvis du leter etter et sted for kun å sove så har du kommet til rett plass. Det er flere hotell som er sentralt, så der finnes det alternativer.
Jeg angret på at jeg ikke betalte 150,- mer og valgte et annet hotell slik at jeg fikk ei hyggelig resepsjonist og en deilig frokost siden dette hotellet ikke serverer mat. Med andre ord. Dette er alt for dyrt bare for å sove.
Ofte når jeg ankommer hotell etter en lang reise eller en lang dag på jobb, så pleier jeg å ta en dusj. Det ble ikke her. Badet var veldig skitten. Vasken, doet og dusjen var ekkel. Dusjen var ekkel i hjørnene. Nei, jeg fant meg et annet hotell til samme pris dagen etter.

Romtips: Velg et stille rom. Vil du ha frokost så velg et annet hotell.
Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, KayL1062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2019 via mobile enheter

Resepsjonsfritt hotell med automatisk inn og utsjekk. Nøkkelkode pr sms. Fungerte veldig bra. Helt greie rom. Sentrumsnært, med dei goder og ulemper ( støy fra uteplasser i nærheten ved stengetid) det har. Greit hotell til rimelig pris. Kan anbefalast.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, stigh2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2019 via mobile enheter

Lå tre stykker på et rom fra lørdag til søndag. Rommet er rent, grei størrelse og greie senger. Meget sentralt rett bak Byhaven. Dette er et enkelt hotell uten alt ekstra, du får det som er nødvendig. Hotellet har ikke frokost, og skal du tidlig opp på en søndag er det ikke så mye å velge i. Har du god tid er det mer åpent å velge i. Du får en kode som du bruker til å komme deg inn på hotellet med og som også åpner romdøra. Vi syntes dette var både praktisk og enkelt. Det er litt støy fra ute ( utesteder og barer i nærheten) hvis du åpner vinduet, og er du ekstremt lettsøvd vil du kanskje finne dette plagsomt. Vi ble lei musikken til en gatemusikant med forkjærlighet for trekkspill og lukket vinduet. Det var glemt å legge frem håndduk til tredjemann hos oss, dette ordnet seg enkelt etter kontakt med resepsjonen. Skal du bo her lenge virker det som om det ikke er roomservice hver dag, sengetøy byttes en gang i uka.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 971sivm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth T, Daglig leder på City Living Sentrum Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Tusen takk for din tilbakemelding til oss, dette setter vi stor pris på.
Rett utenfor hotellet finner man Deli De Luca som er åpent 24 timer i døgnet. Nå har det også komme et koselig restaurant i 1. etasje, hvor de har deilig mat fra morgenen av med bla egg og bacon. Dette kan anbefales for framtiden.
Vi har renhold av rom hver 7. dag, noe som gjør at vi kan holde prisene lavere, og som du nevner er vi behjelpelig om man skulle trenge ekstra.
Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser