Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Booking.com
Priceline
StayForLong
Se alle 6 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
2
8
6
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
8
6
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 20 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Gikk over 1 time over planlagt innsjekk (15:00) før vi fikk tilgang til rommet.. Fikk elendig behandling via kundeservice! Endte til slutt opp med å måtte ringe med min samboer sin telefon for at de skulle ta telefonen da de ikke svarte når jeg ringte med min egen telefon, uten at det var noen spesiell grunn til det, ga de mange sjanser og var høflig.. Har bodd på hotell i alle verdensdeler, både flotte og enkle hotell, men ikke opplevd maken til dårlig opplegg som det her.. Karakter 1/10 fra oss.. Blir ikke valgt igjen..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 585prebenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Rommet var lite og ventilasjonen fungerte svært dårlig. Det var 26 varmegrader inne på rommet og ble ikke kaldere selv om man hadde på ventilasjonen. Vinduet kunne bare så vidt åpnes så det kom ikke noe luft inn der heller. I tillegg luktet det veldig sterkt tepperens eller noe sånt. Jeg sov totalt to timer og startet dagen med hodepine, ikke ok opplevelse.. I tillegg var det mye bråk fra gata hvis man hadde vindu åpent. Inn- og utsjekking fungerer bra, men selv om dette er relativt rimelig vil jeg ved neste anledning heller betale noen hundrelapper mer og få et bra hotellrom.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Cathrine B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Liker du det litt moderne og er konfertabel med å betale på nett, motta kode for å komme inn på gateplanet og kode på hotelldøren, så er dette hotellet for deg.
Sentralt beliggende nesten i sentrum. Store lyse renoverte rom, helt greit bad. TV og Wifi, minibar og vannkoker, to kaffekopper med to kaffestryller.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth T, Daglig leder på City Living Sentrum Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på din omtale, og håper å kunne ønske deg/dere hjertelig velkommen tilbake hit til oss ved en senere anledning:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019

Hvis du leter etter et sted for kun å sove så har du kommet til rett plass. Det er flere hotell som er sentralt, så der finnes det alternativer.
Jeg angret på at jeg ikke betalte 150,- mer og valgte et annet hotell slik at jeg fikk ei hyggelig resepsjonist og en deilig frokost siden dette hotellet ikke serverer mat. Med andre ord. Dette er alt for dyrt bare for å sove.
Ofte når jeg ankommer hotell etter en lang reise eller en lang dag på jobb, så pleier jeg å ta en dusj. Det ble ikke her. Badet var veldig skitten. Vasken, doet og dusjen var ekkel. Dusjen var ekkel i hjørnene. Nei, jeg fant meg et annet hotell til samme pris dagen etter.

Romtips: Velg et stille rom. Vil du ha frokost så velg et annet hotell.
Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, KayL1062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2019 via mobile enheter

Resepsjonsfritt hotell med automatisk inn og utsjekk. Nøkkelkode pr sms. Fungerte veldig bra. Helt greie rom. Sentrumsnært, med dei goder og ulemper ( støy fra uteplasser i nærheten ved stengetid) det har. Greit hotell til rimelig pris. Kan anbefalast.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, stigh2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser