“De kan trylle på MANA 🎊🎉”
Anmeldelse av MANA Restaurant

MANA Restaurant
Vurdert som nr. 68 av 400 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 13. april 2024 via mobile enheter

En utrolig overraskende, men enda mer fantastisk opplevelse

Nydelig mat og herlig personalet. De tryller med råvarene så rettene blir himmelsk. Takk for oss! Vi ses snart igjen.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Martinfusche

Anmeldt 12. april 2024 via mobile enheter

Supert julebord, med mange originale, men velsmakende serveringer. Perfekt service, med gode vinanbefalinger. Dette var andre besøk her, og var like fornøyd begge ganger. Flere bør oppdage denne perlen.

Takk, Coastal12548023978
Anmeldt 16. februar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat. Smakfull med fantastisk vinpakke👍 god servise og kvalitet . Hel ved😍 god atmosfære null stress og de var opptatt av din opplevelse.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, KlaraIngunnB
Anmeldt 20. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk med 5 retters norsk julemat i ny innpakning med spennende og helt perfekte smaker. En kulinarisk opplevelse av de sjeldne. Med riktig vin til, god informasjon om hva vi fikk og utmerket service, ble dette et minne for livet.
Og det frister til gjentagelse.

Takk, 797audr
Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Deilig juleinspirert 5 retter i svært hyggelige lokaler. Oppmerksomme servitører og gode viner i vinpakken. Den grillede lutefisken ble høydepunktet for kvelden med en nydelig Chardonney til. Vi kommer tilbake!

Takk, MeretheLervag

Reisende som så på MANA Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i MANA Restaurant? Del dine erfaringer!