Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klassisk engelsk pub. ”
Anmeldelse av Three Lions English Pub

Three Lions English Pub
Vurdert som nr. 84 av 284 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Britisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Klassisk engelsk pub. Den perfekte plassen å se fotball på. Med masse øl på tap. Vi testa fish and chips den var veldig god

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 81 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

veldig dårlig kundebehandling av ansatte etter stengetid, vi satt utenfor og hjalp en full person. de ansatte gikk ut og la merke til at vi ga denne personen vann og støtte.. så gjør den ene ansatte seg bemerket med å tråkke på den fulle personen som satt i trappen, vi reagerte og varslet at det ikke var greit og at hun fikk vondt etter denne hendelsen.. denne personen ble aggressiv og begynte å true oss med vold og vi sa at vi ble sittende til vi fikk ordnet taxi til personen som ble full, han forsatte å rope og skrike på engelsk at vi var feiginger og"cunts" som ikke ville sloss mot han. dette er helt forkastelig, og ikke forsvarlig da dere har servert denne personen og dere har ansvaret for gjester som kommer til dere.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, D9781DNandreasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

God øl, Tottenham vant. Fikk gratis kaffi. Effektiv betjening. Tottenham vant. Chelsea tapte. Come on you Spurs!!!!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 764franks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Er du ute etter en god engelsk frokost, anbefales denne puben. Meget hyggelig personale. Veldig god og hyggelig stemning:) anbefales på Trondheims besøk.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, mayh577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

Pub i engelsk stil, fotball skjerf i taket og sport på storskjerm . Passe utvalg av øl i baren. Trubadur i helgene.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Three Lions English Pub, så også på

Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Three Lions English Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din