Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skulle være en hyggelig kveld”
Anmeldelse av Three Lions English Pub

Three Lions English Pub
Vurdert som nr. 84 av 295 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Britisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2021

Drittplass, serveringsdama klarte å velte en dram på bordet våres, klappet henne på skuldra og ba hun hente en ny drink.ble bedt om å forlate stedet. Hadde nettopp kjøpt 7 drinker til oss og jeg måtte forlate stedet pga at jeg klappet henne på skuldra .

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hansanus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 86 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Brukbart utvalg av øl og ekstremt god service. Var alene og de ga meg muligheten til å jobbe i fred alene i 2. etasje om jeg ville. Beste servicen jeg har opplevd i Trondheim l

Dato for besøk: august 2021
Takk, Andreas Kristof... B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Skulle bare finne en plass som serverte øl, kom over denne, og etterhvert ble vi sultne. Bestilte sandwitch som falt veldig i smak og selvfølgelig god øl. Super service. Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, 993lenej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2021

Herlige lokaler, God mat, hyggelig betjening. Skal du se fotball ute er dette stedet. 2 etasjer og mange mange skjermer både store og små

Dato for besøk: februar 2021
Takk, Tore Martin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Engelsk pub mood! Vi visste at puben var populær og booket bord kvelden før en viktig match. God mat, god stemning og ypperlig service! Vi kommer igjen når anledningen byr seg Ta deg en tur! ⚽️⚽️

Dato for besøk: august 2020
Takk, groe866
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Three Lions English Pub, så også på

Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Three Lions English Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.