Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 216
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 217
Vis tilbud
Trip.com
USD 198
Vis tilbud
Hotels.comUSD 217
TravelocityUSD 217
Destinia.comUSD 218
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 327)
Filtrer anmeldelser
2 327 resultater
Vurdering fra reisende
1 075
764
288
131
69
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 075
764
288
131
69
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
377382 av 2 327 anmeldelser
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Dette ble mitt første besøk på Scandic Nidelv og helt klart ikke det siste.
Topp oppgradert hjørnerom mot Nidelven, dog litt støy fra jernbane.
Gledet meg til frokost, og den skuffet definitivt ikke. Utfordring var å plukke ut det man ønsket å spise, resten får man ta ved senere anledninger. Veldig hyggelig personale over alt, og jeg Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018


Kjære gjest,

Tusen takk for svært så hyggelig tilbakemelding - kjekt å lese at dette ike blir ditt siste bvesøk her hos oss! :-)

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal du være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Vi hadde bestilt en junior suite i anledning et julebord. Ble møtt av ei trivelig dame ved innsjekk som fortalte at rommet hadde blitt oppgradert, og var klart for innsjekk allerede kl12 når vi ankom Det var et fantastisk rom i toppetasjen så starten var fantastisk Det fortsatte i samme stil med den nydeligste julebord buffeten man kunne tenke seg, oppvartet av dyktige servitører! Etter en trivelig kveld og ei go natts søvn, avsluttes oppholdet med en magisk frokost hvor ingen ting var savnet Dette er rett og slett indrefileten av et hotell i Trondheim Vi kommer selvsagt tilbake

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Navigate53393881681
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018


Kjære gjest,

Tusen takk for svært så hyggelig tilbakemelding.

Veldig hyggelig å lese "fra a til å" :-)

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Et veldig fint hotell. Vennlige og hjelpsomme personale i hver avdeling. Imponerende og høy kvalitet frokost og veldig fin mat i restauranten. Stort rom med utsikt i elven som jeg ønsket .
Beste hotellet å bo når du besøker Trondheim. Jeg er veldig takknemlig for et perfekt opphold.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Padila176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Kjære gjest,

Tusen takk for god tilbakemelding, veldig hyggelig å lese! :-)

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser