Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 222
Vis tilbud
Booking.com
USD 222
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 237
USD 219
Vis tilbud
Hotels.comUSD 222
Agoda.comUSD 222
Trip.comUSD 237
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 169)
Filtrer anmeldelser
2 169 resultater
Vurdering fra reisende
1 021
734
254
103
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 021
734
254
103
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
260265 av 2 169 anmeldelser
Anmeldt 14. desember 2018

Vanskelig parkeringsforhold. Mye nachspiel støy fra andre rom i julebordstiden. Super frokost og meget hyggelig bar/restaurant med nydelig mat. Bra resepsjon. Litt for mange folk til frokost samtidig.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Tour59608700402
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Kjære gjest,

Tusen takk for god tilbakemelding.

Beklager ulempene med nachspiel, godt å lese at frokost, mat og service var et nivå som vi kan være stolt av.

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Hotell i særklasse, spesielt frokosten som fortjener å være Norges Beste ! Fin beliggenhet, topp service, fine rom, veldig fornøyd med opphold. Hvorfor jeg absolutt må skrive 200 tegn på anmeldelsen er uklart !

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, aro950
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Kjære gjest,

Tusen takk for svært så hyggelig tilbakemelding. Veldig hyggelig å lese at hotelloppholdet svarte til forventningene.

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Dette ble mitt første besøk på Scandic Nidelv og helt klart ikke det siste.
Topp oppgradert hjørnerom mot Nidelven, dog litt støy fra jernbane.
Gledet meg til frokost, og den skuffet definitivt ikke. Utfordring var å plukke ut det man ønsket å spise, resten får man ta ved senere anledninger. Veldig hyggelig personale over alt, og jeg Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, safetyguide1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018


Kjære gjest,

Tusen takk for svært så hyggelig tilbakemelding - kjekt å lese at dette ike blir ditt siste bvesøk her hos oss! :-)

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal du være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Vi hadde bestilt en junior suite i anledning et julebord. Ble møtt av ei trivelig dame ved innsjekk som fortalte at rommet hadde blitt oppgradert, og var klart for innsjekk allerede kl12 når vi ankom Det var et fantastisk rom i toppetasjen så starten var fantastisk Det fortsatte i samme stil med den nydeligste julebord buffeten man kunne tenke seg, oppvartet av dyktige servitører! Etter en trivelig kveld og ei go natts søvn, avsluttes oppholdet med en magisk frokost hvor ingen ting var savnet Dette er rett og slett indrefileten av et hotell i Trondheim Vi kommer selvsagt tilbake

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Navigate53393881681
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018


Kjære gjest,

Tusen takk for svært så hyggelig tilbakemelding.

Veldig hyggelig å lese "fra a til å" :-)

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser