Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 182
Hotels.comUSD 182
FindHotelUSD 182
ScandicHotels.comUSD 183
Agoda.comUSD 182
ZenHotels.comUSD 203
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 175)
Filtrer anmeldelser
2 176 resultater
Vurdering fra reisende
1 023
736
254
105
58
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 023
736
254
105
58
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
255260 av 2 176 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Fine og rene rom. Rommene i 5.etg kan være lytt. Meget god frokost. Beliggenheten er bra med tanke på restauranter, shopping og andre oppleveser. Kan noen ganger være vanskelig å finne parkering i nærheten.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, JorunnH92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019


Kjære gjest,

Tusen takk for svært så hyggelig tilbakemelding

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Vi bodde her én natt i standard dobbeltrom med frokost. Helt OK service i resepsjonen. Vi fikk rom ganske langt unna resepsjonsområdet, og måtte gå et stykke for å komme oss dit. Rommet var helt OK, litt slitt. Veldig mørkt rom med veldig gul og svak belysning. Fin utsikt over Nidelven. Det som løfter hotellopplevelsen betraktelig er frokosten. Utrolig stor buffet med et veldig stort utvalg av alt du kan tenke deg. Egen barista som lager den kaffen du ønsker, egen juicekokk, egen kokk som lager alt av egg, osv. Her brukte vi god tid. Eneste minus var at det var litt for mye folk, tydelig at mange som ikke bor her velger å ta frokosten sin her (forståelig nok!). Bra beliggenhet, ligger rett ved Solsiden og togstasjonen. Kommer til å bo her ved neste anledning, men det er kun for frokosten sin skyld. Det finnes mange andre freshere og flottere hotell i Trondheim.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Synne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019


Kjære gjest,

Tusen takk for god tilbakemelding. Veldig hyggelig at frokosten sto til forventningene, og gjør at dere også velger å bo her neste gang dere er i Ttrondheim.

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019

Flott hotell med hyggelig betjening som yter god service. Må selvsagt fremheve frokosten, den er bare magisk... Fin beliggenhet til alle typer utflukter, konserter, møter osv i Trondheim. Savner egen parkeringsplass når jeg kommer med bil.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Stay43103869256
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019


Kjære gjest,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Ligger fint til ved Nidelven i nær tilknytning til Solsiden og resten av sentrum. Helt fantastisk mat både til frokost lunch og middag! Har det lille ekstra når det kommer til maten.Lun og fin atmosfære på stedet. Anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 203terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil V, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære gjest,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! :-)

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser