Jeg forstår at ved innføring av nye tiltak i et unntaks-Norge, så vil det forekomme avvik fra normal standard, og det er selvsagt noe som må til. Men så er det dette med alt det som faktisk fortsatt KAN holdes normalt.
Jeg har tidligere bodd veldig mye på Scandic både privat og gjennom jobb og generelt vært fornøyd. Men denne gangen på Nidelven ble jeg skuffet.
Noe denne perioden med koroana har lært oss har vært å ha god hygiene. Rommet og hotellet er jo generelt rent (som man kan se), men opplevelsen av et bad med mye hår på hårføner etter forrige gjest, og flere hår i dusjen, får meg til å undre om det går litt vel fort i svingene om dagen. Kanskje det slurves andre steder også....?
Frokosten på Scandic Nidelven er jo nærmest blitt en stor snakkis for hotellfrokostentusiaster og kåret til norges beste så mange ganger at det forventes høy standard også i (beklager uttrykket) disse korona-tider. Men her må jeg si jeg undres igjen. Jeg har tidligere gitt Scandic tilbakemelding på at jeg synes de sløser utrolig mye med matressurser når de setter frem tallerkner med ferdig rasjonert pålegg. Pålegg som jeg tror veldig mange spiser et eller to produkter av, for så å sette igjen til kasting. Det er ikke bra og her må det være en bedre løsning. Så mye svinn føles helt grusomt.
Ei heller var det synlige glutenfrie eller laktosefrie produkter man kunne ta som alternativ, noe man forventer i dag.
Men når tilbudet er kuttet så drastisk, så forventer man i det minste service. Og i frokostsalen, begge dager, var stemningen så lite trivelig at vi satt og pratet om det mens vi spiste og overhørte flere gjøre det sammen. Servitøren bak disken for varmrettene var altså parodisk sur og uhøflig. Regelrett kastet egg på tallerkenen min og da jeg spurte (med et smil om munnen) om jeg kunne få et par kjøttboller, siden de ikke har bacon, nærmest rullet hun på øynene og nok en kastet to kjøttboller oppå eggene slik at de rullet av og over brettet mitt. Altså, jeg har forståelse for høyt tempo og stress, men dette har jeg ikke opplevd før. Måtte bare le, for å blir sur og sint orker jeg ikke. Eggene var dog gode. Kjøttbollene kan jeg styre meg for. Uansett, og det skal sies, flere av hotellets ansatte, var meget hyggelige og imøtekommenede.
En siste ting å utsette denne gangen var en filleting, men noe irriterende. Begge dagene fikk vi håndkler som loet noe helt vlit. Som sagt en filleting, men jeg gikk og plukket lo resten av dagen.
Dere kan bedre! :)