Jeg har flere ganger bodd ved hotellet. Og frokosten har vært et høydepunkt. Det var det absolutt ikke denne gangen. Vi hadde fått velge tid til frokosten, men dette ble ikke fulgt opp av personalet. Frokostsalen var derfor full og det kunne være vanskelig å få bord.
Jeg hadde ikke forventet at frokosttallerkenen var så stusselig på hotellet som har vunnet priser for sin frokost:en skive gulost,en skive skinke, inntørket salat, et par cherry tomater,en munnfull brie og en munnfull laks som forøvrig ga smak til alt annet pålegg. Alt som var på tallerkenen smakte fisk. Varmmaten var ikke noe bedre. Du fikk speilegg og eggerøre. Her var det verken bacon eller annet tradisjonelt tilbehør. Annet pålegg var stort sett enkeltpakker bestående av syltetøy,leverpostei , smøreost og sjokoladepålegg. Jeg måtte spørre om glutenfritt tilbud. Rundstykker hadde de ikke , kun brødskiver. Og de var dessverre så tørre at de ikke kunne spises.
Jeg hadde selvsagt regnet med noen restriksjoner pga Covid 19, men denne frokosten handler mer om å spare penger enn smittevern. Det går fint an å servere tilbehør med varmmat når en person allikevel står å serverer.( Hun var forøvrig lite servicevennlig) Det går fint an å pakke inn et større utvalg av pålegg i individuelle pakker slik at man får større og bedre utvalg ved frokosten.
Dette var en skikkelig nedtur. Det blir nok ikke flere besøk hit for min del