Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
FlippeR2101
Mo i Rana, Norge
Anmeldelse av Scandic Nidelven
3,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3,0 av 5 boblerVerdi
3,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
2,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerService
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil Vassdal, General ManagerScandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. juli 2020
Hei FlippeR2101

Tusen takk for din tilbakemelding fra ditt siste besøk hos oss, noe vi setter stor pris på.

Veldig beklagelig at vi denne gangen ikke klarte å oppfylle 100% på romkategorien, og med fult hotell er det vanskelig å gjøre ytterligere oppgradering fra det som er bestilt dessverre. Godt å høre at du var fornøyd med frokosten, som vi også i disse dager har gjort en større oppgradering på etter at helsemyndighetene åpnet opp for en litt mer "normal" buffetløsning:)

Håper vi får gleden av å tilby deg et bedre rom ved neste trondheimsbesøk, og fortsatt riktig god sommer!

Mvh:
Espen T, F&B Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 546
  • Scandic Hotels
    kr 1 546
  • ZenHotels.com
    kr 1 452
  • Expedia.com
    kr 1 546
0.4 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 790
kr 1 664
  • Expedia.com
    kr 1 723
  • Hotels.com
    kr 1 722
  • StayForLong
    kr 1 790
0.4 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
kr 3 595
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 976
  • Agoda.com
    kr 2 833
  • Hotels.com
    kr 3 435
0.6 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 414
  • Strawberry Hotels
    kr 1 600
  • travelup.com
    kr 1 257
  • Expedia.com
    kr 1 408
0.5 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 352
  • Strawberry Hotels
    kr 1 530
  • travelup.com
    kr 1 202
  • Expedia.com
    kr 1 347
0.4 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotel Exterior
kr 1 860
  • Booking.com
    kr 1 860
  • Expedia.com
    kr 1 860
  • Hotels.com
    kr 1 860
0.3 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 199
kr 1 171
  • Booking.com
  • Hotels.com
    kr 1 199
  • Expedia.com
    kr 1 171
0.5 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
kr 1 100
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 1 100
  • Expedia.com
    kr 1 100
  • Priceline
0.7 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
kr 1 590
Fullt refunderbart
  • Booking.com
    kr 1 405
  • Expedia.com
    kr 1 479
  • Hotels.com
    kr 1 479
8.6 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Exterior
Go to your Happy Price
  • Expedia.com
    kr 1 089
  • Hotels.com
    kr 1 089
  • Agoda.com
    kr 1 089
0.9 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (2 459)
Filtrer anmeldelser
2 459 resultater
Vurdering fra reisende
1 134
794
311
143
77
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 134
794
311
143
77
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
272277 av 2 459 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. juli 2020

Jeg har flere ganger bodd ved hotellet. Og frokosten har vært et høydepunkt. Det var det absolutt ikke denne gangen. Vi hadde fått velge tid til frokosten, men dette ble ikke fulgt opp av personalet. Frokostsalen var derfor full og det kunne være vanskelig å få bord.
Jeg hadde ikke forventet at frokosttallerkenen var så stusselig på hotellet som har vunnet priser for sin frokost:en skive gulost,en skive skinke, inntørket salat, et par cherry tomater,en munnfull brie og en munnfull laks som forøvrig ga smak til alt annet pålegg. Alt som var på tallerkenen smakte fisk. Varmmaten var ikke noe bedre. Du fikk speilegg og eggerøre. Her var det verken bacon eller annet tradisjonelt tilbehør. Annet pålegg var stort sett enkeltpakker bestående av syltetøy,leverpostei , smøreost og sjokoladepålegg. Jeg måtte spørre om glutenfritt tilbud. Rundstykker hadde de ikke , kun brødskiver. Og de var dessverre så tørre at de ikke kunne spises.
Jeg hadde selvsagt regnet med noen restriksjoner pga Covid 19, men denne frokosten handler mer om å spare penger enn smittevern. Det går fint an å servere tilbehør med varmmat når en person allikevel står å serverer.( Hun var forøvrig lite servicevennlig) Det går fint an å pakke inn et større utvalg av pålegg i individuelle pakker slik at man får større og bedre utvalg ved frokosten.
Dette var en skikkelig nedtur. Det blir nok ikke flere besøk hit for min del

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, kathrineberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil Vassdal, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Kathrine

Takker så mye for din tilbakemelding.

Vår frokostposisjon er svært viktig for oss, og er noe vi skal jobbe for å ivareta hver
dag. Din tilbakemelding vil selvfølgelig derfor bli fulgt opp internt.

Det har vært noen tilpassninger siden Covid-19 snudde opp-ned på hele Norge i midten av mars, som også har vært en utfordring for hele hotell og restaurantbransjen forøvrig. Her har vi gjort både dårlige og gode valg underveis, som heldigvis har gitt oss nye erfaringer til å tenke nytt:) Frokosttallerkener er borte, og etter at frokostbuffet (med fortsatt smittervernstiltak) nå ble åpnet opp igjen fra myndighetene med virkning fra 15. juli, har vi fra torsdag 16 juli gjort en stor oppgradering av vår frokostbuffet og vi har på kort tid løftet nivået veldig mye. Bacon er også på plass:) For å opprettholde smittevernsregler har vi måttet dele frokosten opp i 3 sittinger, og beklagelig om du/dere ikke ble møtt av en av vårt personale ved ankomst denne gangen.

Igjen, takk for din tilbakemelding og velkommen tilbake til oss, da vil du merke at dette nå går rette veien, også mtp. frokosten :-)

Med vennlig hilsen:
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hotell med godt rykte, men dette var skuffende. Skitne og slitne rom (spesielt bad). Frokost var bra, men noe redusert grunnet covid 19. Prøvde baren, og den anbefales ikke, var tomme for det meste og kunne ikke engang tilby alkoholfri drink til barn. Service i resepsjon helt greit.
Alt i alt midt på treet, men med tanke på prisen samsvarer dette ikke med hva du får.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, P1847DSandersb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil Vassdal, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for tilbakemelding, veldig viktig for oss, slik at vi hele tiden kan forbedre kvaliteten på det vi leverer, så dette tar vi med oss videre internt.

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Altså unnskyld meg, men hva i alle dager er hotellfrokost uten bacon? I tillegg opplevde jeg en svært lite hyggelig og forståelig servitør bak varm maten. Det må gå an å smile litt, synes nesten det var litt skummelt å gå bort for å ta meg egg. At pannekakene kun er for barn synes jeg er tullete, jeg så flere voksne mennesker som hadde lyst til å ta seg en pannekake. Jeg har aldri opplevd å bli nektet en matrett på en hotellfrokost før og pannekaker til frokost har vært en tradisjon for meg siden jeg var liten.

Veldig skuffende med tanke på at det liksom skal være «Norges beste frokost». Jeg tror det er flere matretter man kunne servert selv om det er en annerledes situasjon nå.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gladlaksen98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil Vassdal, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Kjære gjest,

Takker så mye for din tilbakemelding.

Vår frokostposisjon er svært viktig for oss, og er noe vi skal jobbe for å ivareta hver
dag. Din tilbakemelding vil selvfølgelig derfor bli flgt opp internt.

Og, etter at frokostbuffet nå ble lov igjen fra myndighetene etter 15. juli, har vi selvfølgelig innført det. En rekke tiltak er nå gjort, og vi har på kort tid løftet nivået veldig mye.


Igjen, takk for din tilbakemelding og velkommen tilbake til oss, da vil du merke at dette nå går rette veien, også mtp. frokosten :-)

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Hotellets beliggenhet er fint, kort vei inn til sentrum men likevel rolig område. Hotellet er kjempefint og rommet vi hadde var fint. Kjempegod frokost, selv om det var litt amputert på grunn av covid-19.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, 910annaue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjetil Vassdal, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for svært så hyggelig tilbakemelding. Veldig hyggelig å lese at hotelloppholdet svarte til forventningene.

Hjertelig velkommen tilbake til Scandic Nidelven skal dere være.

Med vennlig hilsen
Kjetil Vassdal
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser