Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Se alle 18 tilbud
1 103
1 103
Anmeldt 3. august 2020

Hotellet ligger veldig sentralt, kort vei til det meste. God service i resepsjon og veldig hyggelig personale forøvrig. Gode smitte- og hygienetiltak, frokosten ble servert og gjennomført på en betryggende måte. Fine rom, ingen støy fra gater eller annet. Vi kommer gjerne tilbake.

Takk, GrandTour182510
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære Gjest,

Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding, og at dere hadde et flott hotellopphold hos oss på Scandic Nidelven!
Veldig godt å høre at dere ble ivaretatt av vårt personell med god service, og at beliggenheten falt i smak. Smittevern er noe vi tar på største alvor, og fint å høre at dette var tilfredsstillende og at dere følte det trygt å bo hos oss:)
Hjertelig velkommen tilbake, og fortsatt riktig god sommer!

Mvh: Espen T, F&B/ass. Hotel Manager

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kjempebra levert på alt! Smittevern ble tatt på alvor. Servicen i Broen bar og resepsjonen var meget god! Frokosten er og blir fantastisk på Nidelven, selv med fullt hus. Savnet kun matservering i Broen bar, men dette er på plass over helgen fikk vi høre, så da får vi ta en tur til :)

Takk, Idahestnes77
Espen Teigseth, General Manager på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei Ida,

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding, som vi setter stor pris på:)

Godt å høre at du hadde et flott opphold hos oss med god service fra resepsjon og bar. Også godt å høre at du fikk en flott frokost, selv om frokostkonseptet er midlertidig redusert fra vår tradisjonelle prisbelønte buffet i disse tider. Frokosten er fortsatt en svært viktig del av vår merkevarebygging og opplevelse av oppholdet:)

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake og håper vi ser deg i Broen bar om ikke lenge, for å nyte en bedre middag:)
Fortsatt riktig god sommer!

Mvh: Espen T, F&B/ ass. Hotel Manager

Anmeldt 31. juli 2020

Hadde et supert opphold. Flott hotell med sentral beliggenhet, blide og hyggelige ansatte og DEN BESTE hotellfrokosten 😍😍 supert med gratis kaffe/te i lobbyen og badekar på rommet 😊👌 kommer gjerne tilbake!

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, liselundebrennhagen

Hei Lise,

Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding, som vi setter stor pris på!

Veldig godt å høre at hotelloppholdet svarte til forventningene, og at dere satte pris på gratis kaffe og badekar på rommet.
Godt å høre at dere også satte pris på vår frokostbuffet, selv om frokostkonseptet er noe redusert fra vår tradisjonelle prisbelønte buffet, så er frokosten fortsatt en svært viktig del av vår merkevarebygging og opplevelse av oppholdet:)

Hjertelig velkommen tilbake ved neste Trondheimsbesøk, og fortsatt riktig god sommer!

Mvh: Espen T, F&B/ass. Hotel Manager