Hei JulianHVC
Takk for din tilbakemelding, noe vi setter stor pris på slik at vi hele tiden kan forbedre våre leveranser.
Beklager så mye ang. din hotelopplevelse denne gangen, og dette er selvfølgelig ikke etter vår standard. Her må vi gå igjennom våre renholds / romsjekkrutiner, og din tilbakemelding er delt med ledergruppen, og vi vil sammen påse og kvalitetssikre at slikt ikke forekommer for fremtiden.
Vi setter stor pris på at dere velger Scandic Nidelven, som mange andre også gjør i disse litt spesielle tider. Selv om frokostkonseptet fortsatt er noe redusert fra vår tradisjonelle buffet, er frokosten fortsatt en svært viktig del av vår merkevarebygging. Vi har gjort mange tilpassinger etter at vi igjen fikk lov til å servere buffet etter 15. juli, og det er fortsatt mange smittevernshensyn og ivareta samt at vi er langt ifra vår normale gjestetrafikk dessverre. Vi mangler fortsatt som du nevner en egen kokk som steker pannekaker (tilbyr vaffel), men vår juicebar er på plass med ferskpresset juicer, tran, vitaminshots og smoothier.
Beklager virkelig at deres hotellopphold ikke stod til forventningene denne gangen, og håper vi får ønsket dere velkommen ved neste Trondheimsbesøk for en bedre opplevelse.
Mvh: Espen T, F&B Manager