Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 154
Vis tilbud
Destinia.com
USD 135
Vis tilbud
Hotels.comUSD 153
Booking.comUSD 154
PricelineUSD 143
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 230)
Filtrer anmeldelser
2 230 resultater
Vurdering fra reisende
1 038
742
268
118
64
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 038
742
268
118
64
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 2 230 anmeldelser
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Som mange andre dro vi hit pga frokosten.
Trist at den skulle stå igjen som det som var ok!
Selv om den også tapt seg. Men det skyldes nok corona. Fikk denne gangen mer cafe følelse enn det lille ekstra. Her var det kramper fra tidligere høyt nivå. Selv om smakene var gode.

Kan jeg få litt bacon? Nei dessverre!
Unnskyld vi er fire som trenger bestikk?
Står på bordet i midten...

Rommet «superior» fremstår mer som motellrom. Utrolig slitt og kjedelig.
Sengegavl var frynsete, bord med store skader.
Bilderamme på veggen uten bilde....
sengetøy ikke skikkelig redd opp.
En liten pute..
På badet var såpedispensere løse, og mugg i hjørnet. Dusjhode som klemmer ut alt for få dråper vann. Må dusje lenge.
Lade muligheter kun ved tv og ikke ved senga. Og der fikk ikke ladelednigen min plass...

Strykejern i en helt annen etasje og måtte gå langt til det rommet.
Ismaskin ved heisen produserte ikke is.

Blide folk i resepsjonen redder dette fra 1 stjerne.

Dra hit igjen? NEI.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jonalfreds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei jonalfreds,

Takk for din tilbakemelding, noe vi setter stor pris på slik at vi hele tiden kan forbedre våre leveranser.

Beklager så mye ang. din opplevelse av oss denne gangen, og dette er selvfølgelig ikke etter vår standard. Her må vi gå igjennom våre romsjekkrutiner, og din tilbakemelding er delt med ledergruppen, og vi vil sammen påse og kvalitetssikre at slikt ikke forekommer for fremtiden.

Vi setter stor pris på at dere velger Scandic Nidelven igjen, som mange andre også gjør i disse litt spesielle tider. Selv om frokostkonseptet fortsatt er litt redusert fra vår tradisjonelle buffet, er frokosten fortsatt en svært viktig del av vår merkevarebygging og utvikling videre. Vi har gjort mange tilpassinger etter at vi igjen fikk lov til å servere buffet etter 15. juli, og det er fortsatt mange smittevernshensyn og ivareta samt at vi er et stykke ifra vår normale gjestetrafikk dessverre.

Beklager virkelig at deres hotellopphold ikke stod til forventningene denne gangen, og håper vi får ønsket dere velkommen igjen ved neste Trondheimsbesøk for å bevise at vi kan så mye bedre!

Mvh: Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2020

Flott hotell med hyggelige ansatte, rent rom og ikke minst en nydelig frokost. Flott beliggenhet i forhold til både Solsiden og sentrum. Trivelig opplevelse og kan anbefale Scandic Nidelven på det varmeste.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, astein584360
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei astein584360,

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding, som vi setter stor pris på:)

Godt å høre at du hadde et flott hotelopphold, med god service og beliggenhet som tilfredstilte dine behov/ønsker.
Også godt å høre at du fikk en flott frokost, som er en svært viktig del av vår merkevarebygging og opplevelse av oppholdet:)

Hjertelig velkommen tilbake og håper vi ser deg om ikke alt for lenge!

Riktig god høst!

Mvh: Espen T, F&B/ ass. Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2020

Flott service i resepsjon. Topp frokost og topp smittevern. Rommet trenger opppussing: Sovesofa var veldig nedligget med lav madrass . Svar muggsopp e.l i hjørnet ved gulvet. Lite trykk i dusj med rustfarget dusjhode. Deilig dobbelseng med puter og dyne! Man får ikke følelsen av og bo på et «eksklusivt» pga kald og upersonlig innredet rom og korridorer . Resepsjon var korselig!

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, ninamP9874QQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei ninamP9874QQ,

Takk for din tilbakemelding som vi setter stor pris på, slik at vi hele tiden kan forbedre våre leveranser!

Godt å høre at sengen, resepsjonen og frokosten falt i smak, samt at du opplevde trygge rammer rundt vårt smittevern!
Beklager så mye ang. din opplevelse av rommet denne gangen, og at renhold/fasiliteter ikke var etter vår gjeldende standard. Din tilbakemelding er selvfølgelig delt med både resepsjonssjef, husøkonom og direktør, og vi vil sørge for å kvalitetsikre at vårt renhold og romstandard er etter våre gjeldende retningslinjer. Vi setter stor pris på at du velger Scandic Nidelven, og er meget lei for at vi denne gangen ikke fikk tilbudt deg en anne romkategori med annen beliggenhet. Beklager virkelig at forventningene ikke ble 100% innfridd denne gangen, og håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen på nytt for en bedre opplevelse!

Mvh: Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Utrolig imponert. Etter å ha bodd her to netter følte jeg for å skrive en anmeldelse.

Fint og romslig rom med god dusj. Setter stor pris på at det ikke var regndusj, som jeg personlig mener føles som en torturmetode verre enn waterbording.

Sengen var helt topp. Ikke for myk, ikke for hard. Puten var fluffy og veldig komfortabel.

Frokosten var veldig god. Hadde alt man trengte, og litt til. Det var en egen smutikokk som lagde fersk smuti til gjestene. I tillegg var det svært gode, nystekte omeletter og annen deilig frokostmat. Spesilt imponert over frokosten med tanke på at det er midt i koronapandemien.

Fikk rom med flott utsikt ut over bybroen i Trondheim.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, oled739
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei oled739,

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding, som vi setter stor pris på:)

Godt å høre at du hadde et flott hotelopphold, med god service og romfasiliteter som tilfredstilte dine behov/ønsker.
Også godt å høre at du fikk en flott frokost, som er en svært viktig del av vår merkevarebygging og opplevelse av oppholdet:)

Hjertelig velkommen tilbake og håper vi ser deg om ikke alt for lenge!

Riktig god høst!

Mvh: Espen T, F&B/ ass. Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser