Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 235
Vis tilbud
Booking.com
USD 235
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 221
Vis tilbud
Hotels.comUSD 235
ScandicHotels.comUSD 236
TravelocityUSD 235
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 287)
Filtrer anmeldelser
2 288 resultater
Vurdering fra reisende
1 061
752
282
128
65
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 061
752
282
128
65
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9499 av 2 288 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 24. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 24. juli 2021

Opplevde at vi måtte vente til kl. 20 før rommet var klargjort og da var det ikke skikkelig rengjort. Når vi først fikk rommet var det en forferdelig bassdunking der i frå et eller annet diskotek. Når vi klagde opplevde vi at hotellresepsjonen ikke kunne gjøre noe med det. Lite søvn første natten, i tillegg måtte vi stå opp til 7.30 for å få frokost. Andre natten var det heldigvis slutt på bråket. Likevel sitter vi igjen med en ferietur til Trondheim som ikke ble som forventet. I tillegg var det langt å gå til nærmeste parkeringshus. Vi har vært medlem av Scandic i mange år og vært fornøgd på alle hotell vi har bodd på, men her kommer vi ikke til å bo igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Sveinung2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Hei Sveinung2019

Tusen takk for din tilbakemelding!

Veldig synd å høre ang. sen innsjekk, renholdet samt mangler på deres rom denne gangen, og dette er selvfølgelig ikke etter vår standard. Setter stor pris på tilbakemelding slik at vi får utbedret mangler samt at vi selvfølgelig skal kvalitetssikre renholdet, og blir tatt tak i med en gang. Det har i år som i fjor vært et fantastisk høyt belegg, og mange har igjen lagt sin ferie i eget land som vi sette veldig stor pris på. Hotellet har mange rom, og ikke alle har like bra plassering dessverre. Med fult belegg er alle rom tatt i bruk og noen er mer utsatt for bråk samt at hotellet ligger i en by med forskjellige aktiviteter fra alle kanter. At vi denne gangen ikke levde helt opp til forventningene er som nevnt meget beklagelig, og håper vi kan få rettet opp dette ved et senere besøk.

Fortsatt god sommer!

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021

Hotellet ligger sentralt til, med gangavstand til det meste vi ville oppleve. Fikk låne sykler av hotellet, stort pluss for dette! Frokosten sies å være Norges beste, og gledet oss veldig til den. Men hva som var så mye bedre her enn andre steder, kan ikke jeg peke på‍♀️

Hotellet hadde rutiner og tiltak mot covid, som inndeling av frokosttider, lapper som viste om utstyr og inventar var rentgjort osv. Noe utrivelig bemanning i restauranten i måten å snakke til, og ikke med, gjester.

Bemanningen i resepsjonen var svært imøtekommende og hyggelige.

Vi fikk rom i den gamle delen, men rommet var helt ok. Det lå derimot ut mot en svært trafikkert vei og med togtransport helt i nærheten. Dette bråket veldig. I tillegg var det utstyrsrom for hotellet hvor glassflasker og lignede ble knust , og lyden av dette bar godt i veggene.

Hotellet hadde fint treningsrom ut mot elven, pluss for dette.

Men alt i alt var dette en helt ordinær hotellopplevelse , noe som gjør at vi sannsynligvis like gjerne prøver et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, B962PCkristind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Hei B962PCkristind

Tusen takk for din tilbakemelding!

Godt å høre at du ble godt ivaretatt av resepsjonen, og at treningsrommet falt i smak.
Beklager at frokostopplevelsen ble noe dårlig, og dette tar vi selvfølgelig videre og er ikke etter vår standard.
Det har i år som i fjor vært et fantastisk høyt belegg, og mange har igjen lagt sin ferie i eget land som vi sette veldig stor pris på. Det har vært en tøff periode for hotell og restaurantbransjen generelt med permitteringer, bemanning og tilpasninger rundt en meget varierende drift. Hotellet har mange rom, og ikke alle har like bra plassering dessverre og beklager at vi denne gangen ikke hadde mulighet for bedre plassering.

Håper vi ser dere ved neste Trondheimsbesøk, og at vi da kan få mulighet til å innfri det som manglet denne gangen.

Fortsatt riktig god sommer!

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser