Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 211
Vis tilbud
Booking.com
USD 211
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 186
Vis tilbud
Hotels.comUSD 211
ScandicHotels.comUSD 210
TravelocityUSD 211
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 288)
Filtrer anmeldelser
2 288 resultater
Vurdering fra reisende
1 061
752
282
128
65
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 061
752
282
128
65
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8893 av 2 288 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

SuperiorPluss-rommet var møkkete og med ødelagte møbler. Slett ikke etter beskrivelsen på nettsiden. Jeg har vært ved hotellet tidligere og den kjente frokosten var redusert til en mer ordinær utgave. Selv om baristaen var særlig blid og hjelpsom.

Romtips: Be om å få bo i bygget som har resepsjonen - her er standarden bedre
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, smilla_onthego_123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Hei smilla_onthego_123

Tusen takk for din tilbakemelding!

Veldig synd å høre ang. renholdet samt mangler på deres rom denne gangen, og dette er selvfølgelig ikke etter vår standard. Setter stor pris på tilbakemelding slik at vi får utbedret mangler samt at vi selvfølgelig skal kvalitetssikre renholdet, og blir tatt tak i med en gang. Det har i år som i fjor vært et fantastisk høyt belegg, og mange har igjen lagt sin ferie i eget land som vi setter veldig stor pris på. Det har vært en tøff periode for hotell og restaurantbransjen generelt med permitteringer, bemanning og tilpasninger rundt en meget varierende drift. At vi denne gangen sviktet, er som nevnt meget beklagelig.

Synd å høre at vår sommerfrokost ikke levde opp til forventningen, og vi kommer sterkere tilbake fra høsten med nye justeringer. Godt å høre at du satte pris på vår barrista i kaffebaren.

Håper vi får muligheten til å rette opp dette ved et senere besøk i Trondheim, og da får vist oss fra en bedre side.

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. juli 2021

Stort hotell ved nidelven. Var ganske fullt da vi var der. Det var gode rutiner med tanke på covid 19, og frokosten var super. Det eneste var at der var lang kø ved innsjekk, og man kunne ha åpnet en " skranke" til.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, kristineI9005UH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Hei kristineI9005UH

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Vi har heldigvis hatt en stor økning i antall gjester den siste tiden, spesielt nå i sommerperioden. Beklager at det ble litt kø ved innsjekk denne gangen, og det tar vi til etteretning. Håper vi ser deg igjen ved neste Trondheimsbesøk, og fortsatt riktig god sommer:)

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Flott hotell med serviceinnstilt personale. Tilrettelagt godt ved måltider med tanke på covid. Blid og hyggelig betjening i skranke, bar og restaurant:). Lekker og delikat frokost buffet som ikke manglet noe i utvalget. + for at de bruker lokal mat. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Kristinmyhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Hei Kristinmyhr

Tusen takk for flott tilbakemelding!

Veldig godt å høre at du hadde et flott opphold, som levde opp til forventningene.

Fortsatt riktig god sommer, og håper vi ser deg igjen snart:)

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Positivt:
- FROKOST (veldig god)
- beliggenhet (ved elven, stille, solsiden)
- planløsningen og selve lokalene (rommene og resepsjon)

Negativt:
- vegg til vegg teppe. Føler jeg tråkker rundt i hundre andre gjester sin tåfis
- renholdet. Renholdet burde være bedre til denne prisen. Både såpedispenserne i dusjen og ved vasken så helt forferdelige ut! Og det var en hårføner på badet som ikke kan ha vært vasket eller tørket støv av på flere gjesters besøk.

Vi var her to netter i fellesferien, og jeg skjønner at prisene stiger da, men til denne prisen mener jeg renholdet burde være bedre! Selv om rommene er fine og relativt nye er det ekkelt å føle at alle gjester som har bodd her før deg ennå henger igjen.

Det virker ikke som kommunikasjon mellom ansatte er så veldig bra heller. Vi spurte etter ekstra håndduker i resepsjonene. Vi fikk deretter hentet flere håndduker hos vaskepersonalet. Så forlot vi hotellet og kår vi kommer tilbake har noen vært inne på rommet med enda en stabel håndduker og feil kan jo skje. Men noen timer senere har det kommet noen innom med enda en stabel håndduker! Vi fikk altså tre stabler håndduker!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ellinors638
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Hei ellinors638

Tusen takk for fin tilbakemelding!
Godt å høre at oppholdet infridde med god frokost, beliggenhet og lokasjon. Beklager virkelig at renholdet samt noen mangler på rom ikke var helt på plass denne gangen, og vi vil selfølgelig ta dette med oss videre til forbedringer.

Håper vi ser dere igjen ved neste Trondheimsbesøk, og at vi da får muligheten til å infri 100%

Fortsatt riktig god sommer!

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser