Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Scandic Hotels
kr 1 769
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Kjell John
Sandnes, Norge
Anmeldelse av Scandic Nidelven
3,0 av 5 boblerAnmeldt 8. aug. 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2021
Romtips: Anbefaler ikke sen innsjekk i høysesong. Da er det liten mulighet til å få byttet rom om rommet...
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 870
kr 1 637
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 870
  • Hotels.com
0.9 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 000
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 000
  • Trip.com
    kr 894
  • Hotels.com
    kr 917
0.7 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
замечательное место в этом очаровательном городе!
Booking.com
kr 1 095
kr 986
  • Hotels.com
    kr 986
  • Expedia.com
    kr 986
  • Priceline
    kr 1 095
0.4 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 1 411
kr 1 379
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
8.6 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 350
  • Hotels.com
0.4 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 208
  • Hotels.com
0.6 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Expedia.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 443
  • Hotels.com
0.4 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 529
  • Expedia.com
    kr 1 415
  • Hotels.com
1.1 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 018
  • Hotels.com
0.4 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 256
  • Algotels
2.7 km fra Scandic Nidelven
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (2 427)
Filtrer anmeldelser
2 427 resultater
Vurdering fra reisende
1 118
787
307
139
76
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 118
787
307
139
76
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
162167 av 2 427 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 5. august 2021

Er du på jakt etter slitte, små rom, dårlig smittevern og en kaotisk, men helt gjennomsnittlig hotellfrokost med rasjonering på bacon (en kvart skive per speilegg)? Da er dette hotellet for deg. Kommer ikke tilbake.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, Glenn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei 9-Tex-9

Takk for din tilbakemelding, slik at vi hele tiden kan forbedre våre leveranser!

Synd å høre at vi ikke levde opp til dine forventninger denne gangen, og tar med oss dette videre.
Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og hjertelig velkommen tilbake.

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi ringte 10-15 ganger ila dagen (fordelt på mange timer) for å si at vi kommer på kvelden på innsjekksdagen. Og vi sendte Mail. Men vi fikk ikke svar på verken Mail eller anrop. Så ringer de oss 21:30 og lurer på hvor vi er og om vi kommer. Vi informerer om at vi har forsøkt å få tak i de i timesvis. Dette ler de bort og sier det har vært travelt… Når vi kommer til hotellet kl 22 sier resepsjonen at vi har fått tildelt første slot på frokost, dvs halv 07:30 lørdag morgen. Evt kan vi ta med oss mat og spise på rommet…. (Som om jeg betaler for frokost som jeg må spise stående på rommet mitt…!)
Det gis ingen info om at det er tidspunkt på matservering eller at man kan velge slot på mat. Alle hotellet jeg har vært på siste 1,5 året i Norge har klart å opprette et system for å informere og kunne bestille tidspunkt for mat. Alle unntatt Scandic Nidelven åpenbart.
Jeg synes det er et STORT serviceproblem at de verken tar tlf på 10 timer, ikke svarer på Mail og ikke har noe system for å booke seg inn eller få kontakt med hotellet overhodet, eller system for å gi gjester noe informasjon. Koronaen har vart i snart 1,5 år og å si at de ikke har fått noe «system enda» er helt vilt.
Var sjokkert over manglende info og manglende beklagelse over frokosten. Men var virkelig sjokkert over at de ikke tok tlf eller svarte på Mail på en hel dag. Noe av det verste servicen jeg har opplevd på hotell noengang! Kommer aldri tilbake

Romtips: Du er heldig om du får kontakt med de på forhånd Om du gjør det må du selv spørre om frokost
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lolaline89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei Lolaline89

Takk for din tilbakemelding, etter oppholdet hos oss!

Meget beklagelig å høre at du ikke lyktes med å få svar med hotellet i forkant av oppholdet. Årets sommerdrift ble jo nok en for suksess for hotel, restaurant og reiseliv etter anbefalinger fra myndighetene om å feriere i eget land, noe vi setter stor pris på selvfølgelig! Mange har opplevd et belegg utenom det vanlige, og de utfordringer dette har medført. Uansett så er vi meget lei for at dere ikke lyktes med å få svar, og må se på våre rutiner samt kvalitetssikre kontaktpunkter inn mot hotellet.

Vi har heldigvis hatt en stor økning i antall gjester den siste tiden, og spesielt i sommerperioden som alle andre hoteller i Norge. Info rundt frokost og servicetilbud opplyses ved innsjekk i resepsjonen. Vi opererer med 3 bordsetninger for frokostbespisning, dette for å unngå at for mange er i restauranten samtidig. Vi benytter for øvrig 5 forskjellige restauranter for avvikling av frokosten, med bordoppsett etter 1 meters smittevernsavstand med 1 meter fra hode til hode (stol til stol). Dette gjør at vi hele tiden har sitteplasser til alle våre gjester, fordelt på 3 bordsetninger, og alle blir anbefalt å vente ved bordet sitt ved ankomst av hovmester som står i mottak på frokosten.

Vi tar selvfølgelig din tilbakemelding på største alvor, og vi ser hele tiden etter forbedringspotensialer underveis.
Håper vi kan få bevist dette ved en senere anledning.

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser