Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 230
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 230
Vis tilbud
FindHotel
USD 207
Vis tilbud
Hotels.com
ScandicHotels.comUSD 230
TravelocityUSD 230
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 285)
Filtrer anmeldelser
2 285 resultater
Vurdering fra reisende
1 060
752
281
127
65
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 060
752
281
127
65
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8085 av 2 285 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Booket et dobbeltrom for allergiker i to netter med sen innsjekk. Da vi ankom hotellet fikk vi et rom med heldekkende teppe.
Gikk til resepsjonen for å bytte, fult Hotel og vi måtte ta til takk med det vi hadde fått.
Vurderte å finne annet hotell men ikke lett kl 23:30 om kvelden.

Fikk byttet rom til natt nummer to. Da vi ankom rommet var det avføring i toalettet, ekkelt!!

Grunnen til at vi booket rom på nettopp Scandic Nidelven var deres velkjente frokost. Den var bra, heldigvis.

Romtips: Anbefaler ikke sen innsjekk i høysesong. Da er det liten mulighet til å få byttet rom om rommet ikke svarer til forventningene.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dream09941589293
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei Dream09941589293

Tusen takk for din tilbakemelding!

Beklager virkelig at det ble tildelt et rom med heldekkende teppegulv (som nevnt i første tilbakemeldingen), og dette burde vært i orden da dere sjekket inn. Godt at det ble ordnet på dag 2. Godt å høre at frokosten falt i smak, og viktig med en god start på dagen. Er veldig lei oss for at renholdet ikke var etter vår standard, noe som vil bli tatt videre fortløpende. Årets sommertrafikk ble heldigvis en suksess for hotel, restaurant og reiseliv etter anbefalinger fra myndighetene om å feriere i eget land, noe vi setter stor pris på selvfølgelig! Mange har opplevd et belegg utenom det vanlige, og har måttet tilpasse seg de utfordringer dette har gitt med tanke på permitteringer, åpning/stenging, mangel på personell samt utallige endringer på smittevern/tiltak osv. At vi denne gangen sviktet på renhold/romkategori, er som nevnt meget beklagelig..

Håper vi får mulighet til å rette opp dette ved neste besøk i Trondheim.

Fortsatt riktig god sommer!

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 5. august 2021

Er du på jakt etter slitte, små rom, dårlig smittevern og en kaotisk, men helt gjennomsnittlig hotellfrokost med rasjonering på bacon (en kvart skive per speilegg)? Da er dette hotellet for deg. Kommer ikke tilbake.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, Glenn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Hei 9-Tex-9

Takk for din tilbakemelding, slik at vi hele tiden kan forbedre våre leveranser!

Synd å høre at vi ikke levde opp til dine forventninger denne gangen, og tar med oss dette videre.
Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og hjertelig velkommen tilbake.

Mvh,
Espen T, F&B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen Teigseth, Guest Services / Front Office på Scandic Nidelven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser