Tur til Trondheim, med tre netter på hotell i månedsskifte juli/august. Vi valgte Scandic Nidelven ut i fra tidligere omtaler. Vi valgte romtype junior suite. Det opplevdes som romslig med stue og toalett nede, med sovedel og bad i etasjen over. Det er vinduer på tre sider, som gjør stue delen lys. Det er lystette gardiner som er fint siden det er innsyn fra hotell-delen på siden. Det er ikke mulig å åpne vinduene, luften i rommet virket tett, selv med et ventilasjonsanlegg som suste (støyet) og gikk. Vinduene var også veldig skitne, særlig på utsiden, men også innsiden kunne trengt en vask. Vask trenger salongbordet også. Det fremstår som om at det er dagen etter en hyggelig aften. Det er nemlig ikke mulig å få av merker ( mange) etter glass og søl. Det gjør at det er uappetittlig å sitte ved, og da kan man lure på hva som befinner seg i teppet under bordet🫣. Rengjøring på rommet under oppholdet bar preg av litt “harelabb” prinsipp. Det er en fin frokost på hitellet med et oppmerksomt personale, med barista og ellers godt utvalg. Er ikke sikker på at jeg synes at det er ok at de tørker bordene og stolsetene med samme klut. Det virket som det var gjennomgående standard prosedyre. Man kan stoppe foran hotell inngangen å sette av passasjerer og baggasje.