Lisrik
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Roger J Rønning, Daglig lederScandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. juli 2020
Hei og takk for veldig hyggelig og konstruktiv tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på.

Jeg ønsker dere en riktig så fin sommer videre og så håper jeg vi sees igjen ved en senere anledning.
0.8 km fra Scandic Solsiden
  • Radissonhotels.com
0.5 km fra Scandic Solsiden
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 9. juli 2020

Vi bodde på connection-rom, veldig kjekt for en familie på 4. Fine, rene rom og gode senger. Fantastisk personale og nydelig frokost tross korona-restriksjoner 🤩 Gratis kaffe hele døgnet og gratis is til barna var en positiv overraskelse 😊 Flott takterasse. Anbefales på det sterkeste 😊

Takk, elihindseth
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei elihindseth,

Tusen takk for besøket og den utrolig hyggelig tilbakemeldingen din!

Det setter vi utrolig stor pris på.
Veldig fint å høre at du likte våre connection-rom (og de kan jo faktisk huse familier på opptil 6 personer + en baby, som er uvanlig kost på hoteller 😊) og ikke minst våre flotte medarbeidere 👌🏼

Fortsatt riktig god sommer, jeg håper vi sees igjen ved en senere anledning😎

Mvh Roger, direktør

Anmeldt 6. juli 2020

• Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Anmeldt 6. juli 2020

Altfor varme rom! (Over 22 grader på rommet og umulig å sove selv om det var kaldt ute). Dårlig søvn både for voksne og barn. Rom vendt mot spisesal så det var like varmt der. Kjøleskapet virket heller ikke. Kontaktet resepsjonen to ganger uten å få hjelp. Frokosten var grei bortsett ifra at pålegget på tallerkenen satte smak på hverandre (røykalaks, leverpostei, sur agurk, ost og skinke på samme tallerken så alt smakte røykalaks og sur agurk) noe som ikke var så populært hos barna. Savner også et køsystem ved frokosten slik at ikke alle går oppå hverandre og på kryss og tvers. Eller bra beliggenhet og reint. Men et svært skuffende hotellopphold..

Takk, liniren
rogerjronning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei liniren,

Takk for konstruktiv tilbakemelding.

Trist å høre at du ikke fikk den hjelpen du ba om.
Det høres ut som en sikring / støpsel siden alle våre kjøleskap skal fungere (de er nye).

Når det gjelder frokosten så er jo den naturligvis gjort om og hensyntatt FHI og norske myndigheters krav og føringer.

(Og: vi har allerede startet å gjøre om litt på tallerkenen slik at smaken ikke skal smitte over på hverandre, takk for tips).

Vi kjører med seatinger, til tross for at vi har plass til 200 på en seating i restauranten har vi en maks på 100 og tre seatinger per dag.

I tillegg til at vi rengjør oftere er det også mange liter antibac i restauranten.
Det henger skilt om at man skal bruke antibac, det står og henger opp skilt rundtomkring som varsler om at man skal holde avstand og vi som jobber på frokosten sier også i fra om dette.
Men å faktisk holde avstand i en kø må alle bidra til.
På noen seatinger fungerer dette veldig godt, på andre, ikke fullt så godt.

Siden vi igjen kunne åpne hotellet har jeg jobbet på frokost hver dag og hver dag endrer vi litt på hvordan vi gjør det for å finne den optimale formen for våre gjester. Jeg er derfor veldig glad for at du gir oss denne tilbakemeldingen slik at vi kan jobbe på og bli enda bedre på å tilrettelegge for at alle gjester skal føle seg enda tryggere - om de vil bidra selv slik du og jeg vil og gjør, eller ikke.

Håper dere får en fortsatt riktig god sommer.

Anmeldt 4. juli 2020

Anmeldt 28. juni 2020

Veldig dårlig service, ingen info om at tv og tlf ikke virker på rommet, heller ingen annen info om hotellet på rommet. Heller ingen beklagelse fra resepsjonen. Finn dere andre plasser å sove på. Absolutt ikke vært pengene. Dessuten så er det køyesenger her.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Tomex6

Hei Tomex6,

Beklager at du var en av de som fikk "gjennomgå" da varmebølgen tok en av våre tv-tunere den første helgen vi igjen kunne åpne etter å ha vært stengt i 3 og en halv måned.

Fikk du køyeseng fikk du også ett av våre mange familierom så det var nok ett av de siste som ledige vi hadde om du ikke hadde bedt om det, det beklager jeg.

Info om hotellet er tatt ut av smittevernshensyn, men vi jobber på for å finne andre gode løsninger på dette.

Takk for tilbakemelding og fortsattt riktig god sommer.