Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 149
Vis tilbud
Booking.com
USD 149
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 131
Vis tilbud
Hotels.comUSD 149
FindHotelUSD 149
HurbUSD 172
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (738)
Filtrer anmeldelser
738 resultater
Vurdering fra reisende
188
340
137
52
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
188
340
137
52
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 738 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020

Vi bodde på connection-rom, veldig kjekt for en familie på 4. Fine, rene rom og gode senger. Fantastisk personale og nydelig frokost tross korona-restriksjoner Gratis kaffe hele døgnet og gratis is til barna var en positiv overraskelse Flott takterasse. Anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, elihindseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei elihindseth,

Tusen takk for besøket og den utrolig hyggelig tilbakemeldingen din!

Det setter vi utrolig stor pris på.
Veldig fint å høre at du likte våre connection-rom (og de kan jo faktisk huse familier på opptil 6 personer + en baby, som er uvanlig kost på hoteller ) og ikke minst våre flotte medarbeidere

Fortsatt riktig god sommer, jeg håper vi sees igjen ved en senere anledning

Mvh Roger, direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 6. juli 2020

Altfor varme rom! (Over 22 grader på rommet og umulig å sove selv om det var kaldt ute). Dårlig søvn både for voksne og barn. Rom vendt mot spisesal så det var like varmt der. Kjøleskapet virket heller ikke. Kontaktet resepsjonen to ganger uten å få hjelp. Frokosten var grei bortsett ifra at pålegget på tallerkenen satte smak på hverandre (røykalaks, leverpostei, sur agurk, ost og skinke på samme tallerken så alt smakte røykalaks og sur agurk) noe som ikke var så populært hos barna. Savner også et køsystem ved frokosten slik at ikke alle går oppå hverandre og på kryss og tvers. Eller bra beliggenhet og reint. Men et svært skuffende hotellopphold..

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, liniren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rogerjronning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei liniren,

Takk for konstruktiv tilbakemelding.

Trist å høre at du ikke fikk den hjelpen du ba om.
Det høres ut som en sikring / støpsel siden alle våre kjøleskap skal fungere (de er nye).

Når det gjelder frokosten så er jo den naturligvis gjort om og hensyntatt FHI og norske myndigheters krav og føringer.

(Og: vi har allerede startet å gjøre om litt på tallerkenen slik at smaken ikke skal smitte over på hverandre, takk for tips).

Vi kjører med seatinger, til tross for at vi har plass til 200 på en seating i restauranten har vi en maks på 100 og tre seatinger per dag.

I tillegg til at vi rengjør oftere er det også mange liter antibac i restauranten.
Det henger skilt om at man skal bruke antibac, det står og henger opp skilt rundtomkring som varsler om at man skal holde avstand og vi som jobber på frokosten sier også i fra om dette.
Men å faktisk holde avstand i en kø må alle bidra til.
På noen seatinger fungerer dette veldig godt, på andre, ikke fullt så godt.

Siden vi igjen kunne åpne hotellet har jeg jobbet på frokost hver dag og hver dag endrer vi litt på hvordan vi gjør det for å finne den optimale formen for våre gjester. Jeg er derfor veldig glad for at du gir oss denne tilbakemeldingen slik at vi kan jobbe på og bli enda bedre på å tilrettelegge for at alle gjester skal føle seg enda tryggere - om de vil bidra selv slik du og jeg vil og gjør, eller ikke.

Håper dere får en fortsatt riktig god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
rogerjronning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. juni 2020

Veldig dårlig service, ingen info om at tv og tlf ikke virker på rommet, heller ingen annen info om hotellet på rommet. Heller ingen beklagelse fra resepsjonen. Finn dere andre plasser å sove på. Absolutt ikke vært pengene. Dessuten så er det køyesenger her.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tomex6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rogerjronning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei Tomex6,

Beklager at du var en av de som fikk "gjennomgå" da varmebølgen tok en av våre tv-tunere den første helgen vi igjen kunne åpne etter å ha vært stengt i 3 og en halv måned.

Fikk du køyeseng fikk du også ett av våre mange familierom så det var nok ett av de siste som ledige vi hadde om du ikke hadde bedt om det, det beklager jeg.

Info om hotellet er tatt ut av smittevernshensyn, men vi jobber på for å finne andre gode løsninger på dette.

Takk for tilbakemelding og fortsattt riktig god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser