Hei liniren,
Takk for konstruktiv tilbakemelding.
Trist å høre at du ikke fikk den hjelpen du ba om.
Det høres ut som en sikring / støpsel siden alle våre kjøleskap skal fungere (de er nye).
Når det gjelder frokosten så er jo den naturligvis gjort om og hensyntatt FHI og norske myndigheters krav og føringer.
(Og: vi har allerede startet å gjøre om litt på tallerkenen slik at smaken ikke skal smitte over på hverandre, takk for tips).
Vi kjører med seatinger, til tross for at vi har plass til 200 på en seating i restauranten har vi en maks på 100 og tre seatinger per dag.
I tillegg til at vi rengjør oftere er det også mange liter antibac i restauranten.
Det henger skilt om at man skal bruke antibac, det står og henger opp skilt rundtomkring som varsler om at man skal holde avstand og vi som jobber på frokosten sier også i fra om dette.
Men å faktisk holde avstand i en kø må alle bidra til.
På noen seatinger fungerer dette veldig godt, på andre, ikke fullt så godt.
Siden vi igjen kunne åpne hotellet har jeg jobbet på frokost hver dag og hver dag endrer vi litt på hvordan vi gjør det for å finne den optimale formen for våre gjester. Jeg er derfor veldig glad for at du gir oss denne tilbakemeldingen slik at vi kan jobbe på og bli enda bedre på å tilrettelegge for at alle gjester skal føle seg enda tryggere - om de vil bidra selv slik du og jeg vil og gjør, eller ikke.
Håper dere får en fortsatt riktig god sommer.