Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 141
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 141
Vis tilbud
Trip.com
USD 121
Vis tilbud
Hotels.comUSD 141
FindHotelUSD 140
HurbUSD 161
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (738)
Filtrer anmeldelser
738 resultater
Vurdering fra reisende
188
340
137
52
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
188
340
137
52
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 738 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

I den "nye" bydelen Solsiden ligger dette hotellet. Nært det hyggelige strøket ved den gamle dokken til Trondhjem Mekaniske Verksted. Her finnes massevis av restauranter og puber, samt kjøpesenter. Hotellet har merkede parkeringsplasser i kjelleren med direkte adgang til heis opp til hotellet. Med vanlige parkeringspriser. Sentrum av byen, med alle andre severdigheter er innen gåavstand.
Frokosten var god. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 183gunnarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

183gunnarg, tusen takk for tilbakemeldingen din!

Det var veldig hyggelig å ha deg i hus og du har virkelig fanget en av de største fordelene ved Scandic Solsiden; location - location - location.
Kort vei til alt du beskriver, første stopp med flybyss, 5 minutter fra Trondheim S og 70 meter unna bussholdeplass med tilgang på hele byen (hele verden faktisk).

Takk for besøket og riktig god sommer videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Alt er i nærheten, og alle som jobbet der var klare til å hjelpe til, og det med et stort smil. Frokosten var bra, og det var fokus på hygiene. Enkel check in og check out. God standard i henhold til pris.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, baconbalic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei baconbalic,

Tusen takk for besøket og den hyggelige tilbakemeldingen på våre flotte medarbeidere.
Slike tilbakemeldinger gjør meg både stolt og ydmyk og jeg får en ekstra påminnelse over hvor heldig jeg er som har det crewet jeg har.

Takk igjen og riktig god sommer videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt til og hvis du kjører bil så kan du parkere rett under hotellet som har egen inngang fra parkeringshuset. Hyggelig betjening og rent og pent på rommene. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei mortenn738,

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding!

Jeg håper vi sees ved en senere anledning og ønsker deg en riktig god sommer videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 24. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Roger J Rønning, General Manager på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser