Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Espen S
Anmeldelse av Scandic Solsiden
2,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1,0 av 5 boblerVerdi
3,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
1,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, Daglig lederScandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. aug. 2020
Hei Espen,

Nei, slik skal det ikke være så jeg setter veldig stor pris på å høre fra deg slik at vi kan ta tak og unngå dette.

Tusen takk for tilbakemeldingen og med ønsker om en riktig god august og sensommer.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Scandic Hotels
kr 1 525
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 413
  • Booking.com
0.5 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 710
kr 1 498
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 3 380
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 3 380
0.8 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Lobby
Radissonhotels.com
kr 1 625
  • Tripadvisor
    kr 1 618
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.5 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 437
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 437
0.6 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 649
kr 1 527
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 527
1.3 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Tripadvisor
kr 1 393
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 393
0.9 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 2 040
kr 1 787
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 787
1.2 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 034
  • Expedia.com
    kr 1 095
1.0 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Scandic Hotels
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 371
  • Hotels.com
2.6 km fra Scandic Solsiden
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (830)
Filtrer anmeldelser
830 resultater
Vurdering fra reisende
231
369
146
59
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
231
369
146
59
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 830 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Var her i 4 netter, utrolig hyggelige resepsjonister og frokosten var utmerket! Kunne vært bedre rengjøring på rommet, men siden både jeg og min venn kosa oss så mye og ble så godt tatt imot, var det et ypperlig besøk:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, mathildelindseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei mathildelindseth,

Tusen takk for veldig hyggelig og konstruktiv tilbakemelding etter ditt lange besøk her hos oss :)
Det setter jeg veldig stor pris på slik at vi kan bli enda bedre!

Takk for besøket, jeg håper vi sees igjen ved en senere anledning og riktig god sommer videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

I den "nye" bydelen Solsiden ligger dette hotellet. Nært det hyggelige strøket ved den gamle dokken til Trondhjem Mekaniske Verksted. Her finnes massevis av restauranter og puber, samt kjøpesenter. Hotellet har merkede parkeringsplasser i kjelleren med direkte adgang til heis opp til hotellet. Med vanlige parkeringspriser. Sentrum av byen, med alle andre severdigheter er innen gåavstand.
Frokosten var god. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 183gunnarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

183gunnarg, tusen takk for tilbakemeldingen din!

Det var veldig hyggelig å ha deg i hus og du har virkelig fanget en av de største fordelene ved Scandic Solsiden; location - location - location.
Kort vei til alt du beskriver, første stopp med flybyss, 5 minutter fra Trondheim S og 70 meter unna bussholdeplass med tilgang på hele byen (hele verden faktisk).

Takk for besøket og riktig god sommer videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Alt er i nærheten, og alle som jobbet der var klare til å hjelpe til, og det med et stort smil. Frokosten var bra, og det var fokus på hygiene. Enkel check in og check out. God standard i henhold til pris.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, baconbalic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei baconbalic,

Tusen takk for besøket og den hyggelige tilbakemeldingen på våre flotte medarbeidere.
Slike tilbakemeldinger gjør meg både stolt og ydmyk og jeg får en ekstra påminnelse over hvor heldig jeg er som har det crewet jeg har.

Takk igjen og riktig god sommer videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt til og hvis du kjører bil så kan du parkere rett under hotellet som har egen inngang fra parkeringshuset. Hyggelig betjening og rent og pent på rommene. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei mortenn738,

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding!

Jeg håper vi sees ved en senere anledning og ønsker deg en riktig god sommer videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser