Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 169
Travelocity
Orbitz.com
Booking.comUSD 169
Hotels.comUSD 169
HurbUSD 188
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (743)
Filtrer anmeldelser
743 resultater
Vurdering fra reisende
189
343
138
52
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
189
343
138
52
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 743 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Bodde en natt på hotellet fra 1.-2. September. Sjekket inn på ettermiddagen og kom hjem når det var leggetid. Hadde avtalt frokostpakke da avreise var før frokostsalen åpnet. Frokostpakken var ikke klar og jeg fikk beskjed fra ei lynforbanna resepsjonist om dette hadde vi ikke bestilt. Hun var til og med forbanna da vi ba om kvittering for oppholdet. Hotellet var helt ok, men resepsjonistdama dro dette ned til ternigkast 1.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ranheimgata
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, General Manager på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Hei Ranheimgata og takk for at du valgte å bo hos oss og din tilbakemelding!

Det er sjelden vi får slike spesifikke tilbakemeldinger på oss som jobber her, så jeg setter stor pris på det slik at vi kan sjekke opp hva som har foregått, for slik skal det selvsagt ikke være.

Beklager at du fikk oppleve oss fra en slik side!

Mvh Roger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Bra hotell perfekt beliggende for oss, på Solsiden. Servicen var svært bra og hyggelig fra alle, bortsett fra damen som var i resepsjonen når vi kom. Makan til dårlig velkomststemning er det heldigvis sjelden man opplever.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Bjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei Bjørn B,

Tusen takk for at du valgte å bo hos oss samt både hyggelig og konstruktiv tilbakemelding.
Ikke ofte vi får slike på vår stab, så det er noe vi skal dykke lit inn i. Takk for at du varsler og håper du får en riktig god høst.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Støy fra gata kombinert med dårlig klimaanlegg gjør at vi fortsatt ligger våken her kl. 0445. Fikk forvarsel gjennom andre anmeldelser her på siden, men trodde ikke det kunne bli SÅ ille med rom i 8.etg og 15 grader ute. Joda. Ingen annen utvei enn å bytte hotell i morgen. Holde dere unna dette hotellet om dere liker å sove. Heller ikke imponert over servicen i resepsjonen. Attitude problems hos begge damene rundt innsjekkingen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, A6194AGthomasn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei og takk for tilbakemelding,

Jeg håper det er hos oss du har bodd, siden vi kun har 6 etasjer og du sier du bor i 8.etg, men jeg skal uansett sjekke opp dette.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplegg mht smittevern nå i koronatiden.
Meget fornøyd med frokostbuffeen, da hotellet satt opp tid for frokost, og bord ble tildelt for hele reisegruppen. Antibac var plassert på samtlige bord, alle hjørner og alle bord i buffeen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Aina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei Alna S,

Sikkerheten til våre gjester og medabreidere er noe som er svært viktig for oss så jeg er veldig glad du og dere opplevde smittevernet vårt så bra her på Scandic Solsiden.

Jeg håper vi sees igjen senere og ønsker deg en riktig god høst!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Roger J Rønning, Daglig leder på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser