Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 173
Vis tilbud
Booking.com
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Hotels.comUSD 173
ScandicHotels.comUSD 173
Travelocity
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (783)
Filtrer anmeldelser
783 resultater
Vurdering fra reisende
207
355
142
55
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
207
355
142
55
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 783 anmeldelser
Anmeldt 15. mars 2021

Enkel parkering i parkeringshus rett under hotellet, med heis rett til resepsjon
Hyggelig betjening som tar i mot
Smittevernhensyn tas ved å bestille frokost til ønsket tidspunkt- fikk også be med våre studenter som vi besøkte på frokost
Flott rom med utsikt over byen
God natts søvn i «heisoppseng»
Hentet kaffe i resepsjonen som drikkes med flott utsikt mens vi venter på frokost
Nydelig frokostbuffet nytes før vi går på vandring i byen
Ingen problem da vi ønsket å la bilen stå etter utsjekk mens vi gikk i byen før hjemreise
Vært her før og kommer tilbake, takk for oppholdet

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MonicaB1446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, General Manager på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2021

Hei MonicaB1446,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter oppholdet her på Scandic Solsiden.
Jeg er veldig glad for at dere føler dere vel tatt vare på og at det er trygt og godt å bo her.

Jeg ser frem til at dere kommer igjen!

Mvh Team Scandic Solsiden v/Roger, direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2021

Dato for oppholdet: mars 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, General Manager på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. februar 2021

Dato for oppholdet: februar 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. desember 2020

Dato for oppholdet: desember 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, General Manager på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. desember 2020

Dato for oppholdet: desember 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger J Rønning, General Manager på Scandic Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser